Wax Melts van WoodWick®

Geurolie waxmelts van WoodWick Nederland

Wax Melts zijn heerlijk ruikende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Deze zijn dus natuurlijk te vinden bij Geur & Zeepshop.

Ze zijn vergelijkbaar met een mini geurkaarsje, alleen dan zonder lont. Met de WoodWick® melts heeft u heerlijke geuren in huis. De geurblokjes zijn handig in gebruik Voor het gebruik, kiest u een gewenst wax melts geur en stopt deze in het schaaltje van een geurbrander. Hierna dient u een brandend theelichtje in de geurbrander te plaatsen. De warmte van het brandend theelichtje stijgt naar boven, waardoor het schaaltje met de waxmelts warm word. De waxmelt smelt hierdoor en de geur zal zich hierdoor in de ruimte verspreiden.

Wax Melts worden ook wel Wax Melts Tarts, Soy Melts genoemd. Voor het laten opsmelten van de Wax Melts bieden wij ook een gehele lijn aan geurbranders. Voor elk interieur is er een passende geurbrander.

Mini Wax Melt zijn er in meer dan 30 geuren bijvoorbeeld: Linen, Soft Chambray, Cedar, Patchouli, Pear Cider, Cinnamon Chai, Vanilla Bean, Fireside, Currant en Lemongrass. Ze gaan +/- 2 waxinelichtjes mee en is een soja product met toevoeging van essentiële oliën.

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.