Wax Melts van WoodWick®

Waxmlets van WoodWick voor gebruik in de oliebrander geur Pear Cider

Drukte op de Nederlandse wegen! De WoodWick® Waxmelts zijn binnen, en ze zijn begonnen aan hun Tour naar uw voordeur!

De eerste paketten zijn inmiddels de deur uit, dus als u de Wax Melts in pre-order heeft besteld houdt dan uw voordeur in de gaten.

Wax Melt zijn heerlijk ruikende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Ze zijn vergelijkbaar met een mini geurkaarsje, alleen dan zonder lont. Met wax melts heeft u heerlijke geuren in huis. De geurblokjes zijn handig in gebruik Voor het gebruik, kiest u een gewenst wax melts geur en stopt deze in het schaaltje van een geurbrander. Hierna dient u een brandend theelichtje in de geurbrander te plaatsen. De warmte van het brandend theelichtje stijgt naar boven, waardoor het schaaltje met de waxmelts warm word. De waxmelt smelt hierdoor en de geur zal zich hierdoor in de ruimte verspreiden. Wax Melts worden ook wel Wax Melts Tarts, Soy Melts genoemd. Voor het laten opsmelten van de Wax Melts bieden wij ook een gehele lijn aan geurbranders. Voor elk interieur is er een passende geurbrander.

Mini Wax Melt zijn er in 10 geuren: Linen, Soft Chambray, Cedar, Patchouli, Pear Cider, Cinnamon Chai, Vanilla Bean, Fireside, Currant en Lemongrass.

Ze gaan +/- 2 waxinelichtjes mee en zijn een soja product met toevoeging van essentiële oliën.

© COPYRIGHT 2015 Geurenzeepshop by Fleuranthus.