WoodWick Accessoires

WoodWick Accessoires

WoodWick Accessoires

Fraaie WoodWick Accessoires vindt je natuurlijk allemaal bij Geur & Zeepshop. Als Platinum Dealer van WoodWick leren wij alle geuren en producten van WoodWick Nederland.

Petit Candle Holders

Nieuw zijn de WoodWick Petite Candle Holders. Deze zijn ideaal voor het branden van de WoodWick® petit candle, maar ook perfect te gebruiken voor het branden van theelichtjes. De buitenkant van deze metalen houder heeft een matte witte of donkere kleur en een metallic binnenkant. Door deze metallic binnenkant weerspiegelt het vlammetje waardoor deze een mooi lichteffect geeft.

Ze zijn 5,5 cm bij 3,9 centimeter groot.

WoodWick heeft vele geuren Petit Candles waardoor het heerlijk geurt!

WoodWick Accessoires zijn gemaakt om je WoodWick kaars nog mooier te maken! Met de Accessoires van WoodWick kan je kaars personaliseren. Het grote voordeel van het gebruik van een shade of holder op je kaars is dat deze daar door rustiger en stabieler zal branden.

Hout geuren

Neem bijvoorbeeld de Fireside. De natuurlijke geur van amber, vetiver en musk vooreen gezellige avond bij een warm haardvuur. Fireside is dan ook één van die typische WoodWick geuren.

Sand & Driftwood brengt u in gedachten weg naar een leeg strand vlak voor zonsopgang met de perfecte balans van zon-gewassen houttinten, zeegras en zacht, wit zand.

Een enorme favoriet is de Evening Bonfire. De uitnodigende geur van warme bossen brengt herinneringen naar boven van koele nachten rond een smeulend open vuur, waardoor deze geur erg gezellig is.

Frisse geuren

Frisse geuren van WoodWick zijn vaak geuren met een linnengeur of een poederachtige geur.

De meest favoriete geur van WoodWick is de Linen. Linen, de troostende geur van schoon wasgoed wat droogt in een zachte zomerbries. Een heerlijk zachte geur met een frisse bite waardoor dit een opgeruimde geur is.

Soft Chambray is ook een linnengeur maar dan een wat zachtere variant. De ontspannen en zuivere geur van jasmijn en roos verwent de zintuigen.

Geuren die je zou willen proeven!

WoodWick geuren zo lekker dat je ze zou willen proeven? We noemen ze ook wel eens eetgeuren omdat ze zo lekker ruiken. Neem bijvoorbeeld de Bakery Cupcake: Een zoete traktatie van vochtige gele cake overgoten met een rijke buttercream topping.

Coconut is de geur van een heerlijke zomerse cocktail. Sappige ananas gemengd met romige kokos creëert de perfecte tropische traktatie waardoor het tropisch gaat geuren!

Voor kaneel liefhebbers is er de Cinnamon Chai. geurkaarsen en wax melts met een heerlijk zoete kaneelgeur die verwarmt word met de lekkerste vanille.

Stoere geuren

WoodWick geuren die lekker stoer ruiken? Dan hebben we het vooral over de geur Denim. Denim ademt een rijke denim geur gemend met musk, vintage leer en rustieke houtsoorten.

De geuren van schone en zongedroogde beddengoed met een briesje van frisse lucht. Deze speciaal gemaakte HearthWick Cool Linen mix van geuren zorgt er tevens voor dat onaangename geurtjes in uw huis zullen neutraliseren waardoor de lucht extra zuiver wordt.

De invoering van een nieuwe innovatie voor WoodWick®!
Deze speciale mix van premium WoodWick® geuren zorgt er tevens voor dat onaangename geurtjes verdwijnen. De Odor collectie is verkrijgbaar in de geuren Cool Linen en Clean Rain als geurkaarsen en wax melts voor in de geurbrander.

Fruitig en zomers!

WoodWick geuren met een heerlijke fruitige bite! Ananasgeur of zoete kersen, ze zitten in ons assortiment WoodWick geuren!

Black Cherry geeft een zoete en heerlijke geur van sappige, rijpe zwarte kersen.

Pineapple is een sprankelende tropische traktatie met verse ananas en sappige valencia sinaasappels.

WoodWick geuren

Wil je graag alle WoodWick geuren zien? Kijk dan snel in onze WoodWick winkel op Geur & Zeepshop. Is er geen keus te maken tussen al deze WoodWick geuren? Wandel dan gerust eens binnen in onze winkel of neem contact met ons op. Onze geur adviseurs adviseren graag over een passende geur voor de juiste sfeer!

© Copyright Geur & Zeepshop by Fleuranthus