WoodWick geur van de maand

WoodWick Geurkaarsen bestellen WoodWickWinkel

WoodWick geur van de maand

Geurkaarsen van WoodWick met een leuke korting! Dat is het WoodWick geur van de maand programma.

Omdat iedereen gek is op korting hebben we als Platinum WoodWick Dealer ook het programma “Fragrance of the Month” waardoor je elke maand 2 geselecteerde WoodWick geuren met 25% korting kunt bestellen. Deze korting geldt dan voor de Geurkaarsen en ook voor de Wax Melts van die geuren.

Sweet Lime Gelato en Coconut zijn WoodWick geur van de maand augustus

In augustus is het de beurt aan zomerse geuren. WoodWick geur van de maand geurkaarsen en wax melts met een zomerse bite!

Sweet Lime Gelato doet je denken aan het meest zomerse ijs! Sweet Lime Gelato heeft een zachte geur van de combinatie citroen en limoen, harmonieus vermengd met gesponnen suiker, vanille bonen en zoete room.

Coconut is een zomerse combinatie. Sappige ananas gemengd met romige kokos creëert de perfecte tropische traktatie Met WoodWick krijg je zin aan de zomer!

Maandelijks op de laatste dag van de maand maken we middels een nieuwsbrief de nieuwe maandgeuren bekend. Schrijf je op de homepage in voor onze nieuwsbrief dan houden we je tijdig op de hoogte!

Geurkaarsen van WoodWick zijn bijzonder!

De naam geeft het al aan Wood Wick betekend houten lont. De houten lont brand schoon en geeft een speelse vlam, waardoor het lijkt op een klein haardvuurtje, daardoor geeft de lont ook een zacht knapperend geluid! Geurkaarsen zijn er in vele verschillende modellen: vanaf 8 t/m 130 branduren vindt je in de classic collection: Jar Candles in een fraai glas anderzijds zijn er de specials met een brede houten Lont waardoor deze een hele mooie vlam geeft.

Geur & Zeepshop is Platinum dealer van WoodWick

Vanaf de eerste dag dat WoodWick in Nederland verkrijgbaar is vindt je ze bij ons in de Shop! Ook wij zelf zijn enorm fan, waardoor we altijd zijn gegaan voor de hele collectie van dit heerlijke merk, waardoor alle geurkaarsen van WoodWick te vinden in Nederland bij Geur & Zeepshop verkrijgbaar zijn.

De gehele collectie is in ons assortiment te vinden waaronder ook alle toebehoren. Bijvoorbeeld de shades, een soort lampenkapjes die voor een mooi licht effect zorgen. Ook zijn de speciale cadeau verpakkingen van WoodWick te verkrijgen. Geurenzeepshop.nl is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

Geur & Zeepshop is de WoodWick specialist van Nederland. Bij ons vindt je alle geurkaarsen uit de Nederlandse WoodWick collectie. Daarnaast hebben we een grote collectie WoodWick geuren in voorraad die uniek zijn voor Nederland waardoor Geur & Zeepshop de meest complete WoodWick Winkel is! WoodWick kaarsen met korting bestel je bij Geur & Zeepshop voordelig en snel!

Al eens naar onze Outlet gekeken? Daar zijn heel veel WoodWick producten te vinden. Heerlijke geurkaarsen maar ook Wax Melts voor in je oliebrander.

Hier zijn ook verschillende geuren van WoodWick te vinden die je elders in Nederland niet vindt. Denk dan eens aan de Sparkling Orange geurkaarsen of de Cucumber Melon. Voor in het seizoen zijn de Harvest geurkaarsen ook erg lekker. En wat te denken van de Marionberry, speciale Wax melts voor op je oliebrander waardoor het heerlijk naar bramen gaat ruiken!

Erg lekker is ook de geur Raspberry Yuzu. ken je Bacardi Razz? Deze heerlijke zoete geur krijg je met deze geurkaarsen! Groene rabarber bladeren met zoete frambozen en yuzu fruit zijn samen gecombineerd om deze heerlijke frisse geur te creëren.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.

 

Een reactie op “WoodWick geur van de maand

  1. Pingback: Denim van WoodWick, de nieuwste geur! - Geur en zeepshop

Reacties zijn gesloten.