WoodWick geurkaarsen met korting!

WoodWick geurkaarsen met korting!

WoodWick geurkaarsen met korting! WoodWick geur van de maand!

Elke maand weer spannend! WoodWick geurkaarsen met korting! Dus wordt de WoodWick geur van de maand? Hieronder vind je ze… Elke maand zijn er twee geuren van WoodWick de “Fragrance of the Month”

Deze twee geuren zijn de hele maand november met 25% korting te bestellen. Heerlijke geuren met een lekkere korting:) De korting geldt voor de small, medium en large cilinder geurkaarsen, de HearthWick en ook voor de Wax Melts waardoor het deze maand weer lekker gaat geuren!

Denim

De WoodWick geurkaars Denim ademt een rijke denim geur gemend met musk, vintage leer en rustieke houtsoorten.

Evening Bonfire

Evening Bonfire, De uitnodigende geur van warme bossen brengt herinneringen naar boven van koele nachten rond een smeulend open vuur met je beste vrienden.

WoodWick geur van de maand

Benieuwd naar de geur van de komende maanden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op de homepage en blijf op de hoogte.

KNAPPERENDE LONT

Ook de Evening Bonfire en Denim geurkaarsen van WoodWick hebben de unieke houten lont. Deze branden mooi en schoon en door de houten lont maken deze een knapperend geluid waardoor ze extra gezellig zijn!

WAX MELTS

WoodWick® Wax Melts zijn heerlijk ruikende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Ze zijn vergelijkbaar met een mini geurkaarsje, alleen dan zonder lont.
Met wax melts heeft u heerlijke geuren in huis.

De geurblokjes zijn handig in gebruik Voor het gebruik, kiest u een gewenst wax melts geur en stopt deze in het schaaltje van een geurbrander. Hierna dient u een brandend theelichtje in de geurbrander te plaatsen. De warmte van het brandend theelichtje stijgt naar boven, waardoor het schaaltje met de waxmelts warm word. De waxmelt smelt hierdoor en de geur zal zich hierdoor in de ruimte verspreiden.

Wax Melts worden ook wel Wax Melts Tarts, Soy Melts genoemd. Voor het laten opsmelten van de Wax Melts bieden wij ook een gehele lijn aan geurbranders. Voor elk interieur is er een passende geurbrander.WoodWick geurkaarsen met korting!

WoodWick geurkaarsen met korting!

Korting bij Geur & Zeepshop deze vindt je in onze WoodWickwinkel, hier zijn alle geuren van WoodWick® Nederland te vinden. In de WoodWick Outlet zijn ook vele WoodWick Wax melts te vinden met korting!

Op zoek naar nog meer knusse WoodWick geuren? Kijk dan vooral eens naar Wood smoke!

 

Geur & Zeepshop is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.