WoodWick Humidor geurkaars met houten lont

WoodWick Humidor geurkaars met houten lont

WoodWick Humidor geurkaars met houten lont

De WoodWick Humidor geurkaars met houten lont is een bijzonder lekkere geurkaars! Een unieke geur die een mix van tabaksbladeren, zacht suède en perzikbloesem samenbrengt. Humidor staat bekend als een van de warmere en stoere geuren van WoodWIck, waardoor deze ideaal is voor een gezellige warme avond. Vraag jij je af welke WoodWick geur lekker is? WoodWick Humidor is heerlijk!

Geurnoten van de WoodWick Humidor
Top:         Bladgroen, wilde bloemen.
Midden:   Bloemen, vanille, hout, musk, leer, kruiden.
Basis:      Bloemen, hout, vanille, leer, musk.

De unieke houten Woodwick lont

Uniek aan alle geurkaarsen van WoodWick is de houten lont. Deze houten lont brand extra schoon en geeft door het hout een zacht knapperend geluid waardoor deze niet alleen lekker geurt maar ook nog eens een aangenaam en gezellig geluid maakt.

Wil je graag alle WoodWick geuren zien? Kijk dan snel in onze WoodWick winkel op Geur & Zeepshop. Is er geen keus te maken tussen al deze WoodWick geuren? Wandel dan gerust eens binnen in onze winkel of neem contact met ons op. Onze geur adviseurs adviseren graag over een passende geur voor de juiste sfeer!

HearthWick Ellips geurkaars van WoodWick

Tevens zijn er de HearthWick geurkaarsen. Deze zijn voorzien van een extra brede houten lont. Deze branden volop en geven ook een mooi knapperend geluid.. De brede lont is gelijk ook de meest bijzondere van WoodWick. De lont heeft een mooie beleving wat vlammenspel betreft. De vlam maakt een dansende beleving waardoor het lijkt op het vlammenspel als in een  open haard. Deze geurkaars heeft een bijzonder goede geurafgifte en zorgt voor de juiste WoodWick beleving.

WoodWick geurkaarsen met korting bestellen?

Korting bij Geur & Zeepshop deze vindt je in onze WoodWickwinkel, hier zijn alle geuren van WoodWick® Nederland te vinden. In de WoodWick Outlet zijn ook vele WoodWick Wax melts te vinden met korting!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent WoodWick geuren in Nederland? Schrijf je dan op de homepage in voor de Geur & Zeepshop nieuwsbrief, hierdoor blijf je op de hoogte. In onze nieuwsbrief vindt je al het nieuws omtrent de geuren van de maand en alle WoodWick aanbiedingen. Je ontvangt dan ook elke maand de “Geur van de Maand” nieuwsbrief. Hier vindt je maandelijks geurkaarsen en wax melts in twee geuren van WoodWick die met een aantrekkelijke korting van 25% te bestellen zijn!

Welke WoodWick geur is lekker?

Er zijn vele WoodWick geuren en die zijn natuurlijk allemaal lekker! Vraag jij je af welke WoodWick geur bij jou of juist bij een moment past? Vraag het ons gerust, wij adviseren je graag. Bij Geur & Zeepshop zijn de adviseurs allen WoodWick en geurkaarsen fan, waardoor we al snel weten wat jij zoekt?

Denk bij het kiezen van een geur vooral aan welke beleving jij in gedachten hebt. Wil je een geur die warmte en gezelligheid brengt? Denk dan vooral aan geuren als Warm Wool en Fireside. Ook Lavender en Cedar is een goede geur, de lavendel zorgt voor een relaxte geur, terwijl de ceder zorgt voor een stoere en warme geur. Hierdoor is deze geur geschikt voor een heerlijk gezellig en chill avondje thuis op de bank!.

Wil je juist een vrolijke zomerse avond in je tuinhuis? Dan is de Island Coconut een echte aanrader. Deze WoodWick geur is sprankelend en lekker fruitig waardoor je al snel in de sferen van een tropisch strand bent met een zomerse cocktail in je hand!