WoodWick kaars kopen? Alle kaarsen online!

WoodWick kaars kopen? Alle kaarsen online!

WoodWick kaars kopen? Alle kaarsen online!

Handig de nieuwe shop van Geur & Zeepshop: WoodWick kaars kopen? Alle kaarsen online! In onze nieuwe webshop zijn makkelijk alle producten van WoodWick te vinden. Geurkaarsen en Wax Melt hebben we in alle beschikbare geuren waardoor het wel een heerlijke ruime keuze is!

DÉ online WoodWickWinkel

Geur & Zeepshop is Dé online WoodWick-Winkel van Nederland. Hier vindt u de meest uitgebreide collectie’s van WoodWick. Alle geuren en alle producten, en zelfs meer dan dat!

Naast de normale collectie’s hebben we ook een assortiment specials die normaal gesproken niet in Nederland verkocht wordt. Unieke geuren en modellen!

Knapperende geurkaarsen bestellen! Geurkaarsen zijn niet alleen lekker maar ook gezellig! Vooral de knapperende geurkaars van WoodWick. Deze geurkaarsen zijn voorzien van een unieke houten lont waardoor deze een knapperend geluid maken. Het vlammetje brand niet als een normaal lontje maar beweegt een beetje als een kabbelend vuurtje. Gezellig en nog eens mooi om naar te kijken!

WoodWick’s PlusWick

De normale knapperende geurkaarsen in de cilinderglazen en de petit candles zijn uitgevoerd met een zogenaamde PlusWick. Deze heeft als vlam de omvang van een normale kaars. Hij geeft een aangenaam knisperend geluid.

WoodWick’s HearthWick

De HearthWick is een brede lont die ook een brede vlam geeft. Deze is terug te vinden in de Ellips geurkaarsen. Ovale geurkaarsen waarin dus mooi de brede lont past. Deze brandt ook als een kabbelend haardvuurtje. Deze lont is ook gemaakt van hout waardoor deze ook dat gezellige geluid geeft!

Knapperende geurkaarsen met korting!

De knapperende geurkaarsen van WoodWick zijn ook regelmatig te bestellen met een leuke korting! Als Platinum Dealer Nederland van WoodWick  hebben wij ook het “Fragrance of the Month” programma van WoodWick. Dat betekend elke maand 2 geuren met maar liefst 25% korting! Die twee geuren zijn dan de gehele maand met korting verkrijgbaar waardoor het wel heel interessant is. Elke geur heeft 3 PlusWicks en ook de HearthWick met brede houten lont, en natuurlijk de Wax Melts.

 

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.