WoodWick Lavender Spa Lavendelgeur

WoodWick Lavender Spa Lavendelgeur

WoodWick Lavender Spa Lavendelgeur

De WoodWick Lavender Spa Lavendelgeur is een hele ontspannen geur. Relax een dag in de spa met de ontspannende geuren van lavendel en eucalyptus in een fraaie blend van rozemarijn en hout.

Topnoot Kruidig, Groene Tonen, Lavendel
Middennoot Kruiden, Lavendel, Rozemarijn, Eucalyptus
Basisnoot Lavendel, Hout

Lavendel Geuren

Geur & Zeepshop heeft een breed assortiment met lavendel geuren. Ben je een echte lavendel liefhebber? Kijk dan hier bij de lavendel geuren in het assortiment van Geur & Zeepshop. Alle WoodWick Lavendel geuren vindt je natuurlijk in de WoodWick Winkel van geur & Zeepshop.

Gek op bloemen geuren? Dan is de nieuwste WoodWick geur Blooming Orchard een aanrader voor jou! De parfumeurs van WoodWick hebben bij deze geur hun werk bijzonder goed gedaan. Ze hebben een geur gecreëerd met een bloeiende belend van Yuzu Blooms, Melon & Pink Quartz, en Magnolia. Deze geuren  zijn in lagen over elkaar gelegd voor een zoete, bloemige ervaring. De nieuwste geur van WoodWick vindt je hier in de Geur & Zeepshop.

Trilogy Geurkaarsen.

De Trilogy Collectie van WoodWick combineert de beste geuren in 1 kaars! 3 Topgeuren van Woodwick zijn bovenop elkaar gegoten. Hierdoor worden na een tijdje branden verschillende geuren met elkaar vermengd waardoor je een bijzonder lekker geur ervaring beleeft!

WoodWick geurkaarsen

De geurkaars is gegoten in glas en heeft tevens een houten deksel om de kaars af te sluiten. Daarnaast is de deksel ook voor de kaars als handige onderzetter te gebruiken waardoor deze niet rechtsreeks op tafel staat. Dat geeft een extra bescherming als het glas warm wordt.

Uniek aan alle geurkaarsen van WoodWick is de houten lont. Deze houten lont brand extra schoon en geeft door het hout een zacht knapperend geluid waardoor deze niet alleen lekker geurt maar ook nog eens een aangenaam en gezellig geluid maakt.

Wil je graag alle WoodWick geuren zien? Kijk dan snel in onze WoodWick winkel op Geur & Zeepshop. Is er geen keus te maken tussen al deze WoodWick geuren? Wandel dan gerust eens binnen in onze winkel of neem contact met ons op. Onze geur adviseurs adviseren graag over een passende geur voor de juiste sfeer!

Tevens zijn er de HearthWick geurkaarsen. Deze zijn voorzien van een extra brede houten lont. Deze branden volop en geven ook een mooi knapperend geluid.

WoodWick geurkaarsen met korting bestellen?

Korting bij Geur & Zeepshop deze vindt je in onze WoodWickwinkel, hier zijn alle geuren van WoodWick® Nederland te vinden. In de WoodWick Outlet zijn ook vele WoodWick Wax melts te vinden met korting!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent WoodWick geuren in Nederland? Schrijf je dan op de homepage in voor de Geur & Zeepshop nieuwsbrief, hierdoor blijf je op de hoogte. In onze nieuwsbrief vindt je al het nieuws omtrent de geuren van de maand en alle WoodWick aanbiedingen. Je ontvangt dan ook elke maand de “Geur van de Maand” nieuwsbrief. Hier vindt je maandelijks geurkaarsen en wax melts in twee geuren van WoodWick die met een aantrekkelijke korting van 25% te bestellen zijn!

Welke WoodWick geur is lekker?

Wil je weten welke WoodWick geur lekker is? Vraag het aan onze geur specialisten bij Geur & Zeepshop. Dit kan in de winkel maar we zien je ook graag per mail of telefoon van het juiste geuradvies zodat je kunt genieten van de WoodWick geur die bij jou past!

© Geur & Zeepshop by Fleuranthus 2023