WoodWick met Bloemenprint!

WoodWick met bloemenprint

Nieuw! WoodWick met bloemenprint.

Een heerlijke geur van WoodWick is nu uitgebracht in fraaie glazen bootvorm met een mooie print. WoodWick met bloemenprint!

De WoodWick® Rose HearthWick Ellips Illustrated is een kaars in de HearthWick uitvoering met de unieke brede lont. Deze maakt een knapperend geluid tijdens het branden

Deze special geurt als delicate roos vermengd met gardenia en primula.

Dé online WoodWick-Winkel van Nederland

Geur & Zeepshop is Dé online WoodWick-Winkel van Nederland. Hier vindt u de meest uitgebreide collectie’s van WoodWick. Alle geuren en alle producten, en zelfs meer dan dat!

Naast de normale collectie’s hebben we ook een assortiment specials die normaal gesproken niet in Nederland verkocht wordt. Unieke geuren en modellen!

Knapperende geurkaarsen bestellen! Geurkaarsen zijn niet alleen lekker maar ook gezellig! Vooral de knapperende geurkaars van WoodWick. Deze geurkaarsen zijn voorzien van een unieke houten lont waardoor deze een knapperend geluid maken. Het vlammetje brand niet als een normaal lontje maar beweegt een beetje als een kabbelend vuurtje. Gezellig en nog eens mooi om naar te kijken!

PLUSWICK VAN WOODWICK

De normale knapperende geurkaarsen in de cilinderglazen en de petit candles zijn uitgevoerd met een zogenaamde PlusWick. Deze heeft als vlam de omvang van een normale kaars. Hij geeft een aangenaam knisperend geluid.

HEARTHWICK VAN WOODWICK

De HearthWick is een brede lont die ook een brede vlam geeft. Deze is terug te vinden in de Ellips geurkaarsen. Ovale geurkaarsen waarin dus mooi de brede lont past. Deze brandt ook als een kabbelend haardvuurtje. Deze lont is ook gemaakt van hout waardoor deze ook dat gezellige geluid geeft!

KNAPPERENDE GEURKAARS MET KORTING!

De knapperende geurkaarsen van WoodWick zijn ook regelmatig te bestellen met een leuke korting! Als Platinum Dealer Nederland van WoodWick  hebben wij ook het “Fragrance of the Month” programma van WoodWick. Dat betekend elke maand 2 geuren met maar liefst 25% korting! Die twee geuren zijn dan de gehele maand met korting verkrijgbaar waardoor het wel heel interessant is. Elke geur heeft 3 PlusWicks en ook de HearthWick met brede houten lont, en natuurlijk de Wax Melts.

RESERVE CANDLE

Ook de reserve collection van WoodWick heeft met zijn Pluswick een knapperende lont. Deze collectie kent een aantal zwaardere en stoere geuren waardoor dit ook een ideaal geschenk is voor de mannelijke geur liefhebbers. De Reserve collection bevat de volgende geuren: Oak, Mahogany, Black Tea, Canyon, Driftwood, Ember, Humidor, Leather, Midnight, Royal, Spruce, Teakwood & Vanilla.

De meest favoriete is de Black Tea met zwarte theebladeren die zijn doordrenkt met honing & cognac voor een echte gentleman’s geur. Daarnaast is ook de Driftwood een coole geur: Koel en robuust. Deze rustgevende geur doet denken aan zanderige drijfhout met de geur van vertiver en leder.

Dé online WoodWick-Winkel van Nederland

Dan hoeft u niet ver, Geur & Zeepshop is al vanaf de eerste dag dat WoodWick in Nederland aankwam Platinum Dealer met het gehele assortiment. We hebben een grote eigen voorraad waardoor er een snelle levertijd is.

© COPYRIGHT 2018 Geurenzeepshop by Fleuranthus.