WoodWick Smart Warmer

WoodWick Smart Warmer

WoodWick Smart Warmer

Zin aan gezelligheid? Dan is de WoodWick Smart Warmer een ideale wijze voor een heerlijke geur in huis!

Hoe werkt de WoodWick Smart Warmer?

De WoodWick® Smart Gel Warmer is een speciaal ontworpen elektrische warmer voor het verwarmen van de Woodwick Smart Gel cup. De warmer is ook ideaal voor het gebruik van de Woodwick Wax Melts.

De Woodwick Smart Warmer System is uitgevoerd in de welbekende Woodwick zandlopervorm waardoor deze perfect geschikt is voor ieder interieur.

Het grote voordeel van het Woodwick Smart Warmer System is de snelle geurverspreiding, de schone verbranding en het uiterst snel kunnen wisselen van verschillende geuren.

WoodWick® Smart gels

De Smart Gel zijn speciaal samengestelde cups voor het gebruik in deWoodWick® smart gel warmer, waarmee het grote voordeel is dat de geur de wordt afgegeven van hoogwaardige kwaliteit is. De geur zal zich snel verspreiden in de ruimte, en doordat het zonder ver plaatsvind, ook nog eens een stuk veiliger. De Smart Gels zijn in diverse geuren verkrijgbaar

Elke Smart Gel geeft minimaal 50 uur geur af.

Er handig zijn de blikjes waarin de Smart Gels gebruikt worden. Deze kun je na gebruik weer dicht draaien en bewaren voor een andere keer. Zo kun je elke dag een andere geur branden!

Heerlijk alle WoodWick geuren bestellen bij de WoodWick Winkel van Nederland!

Heerlijke geuren!

De Smart Gels van WoodWick zijn er in verschillende geuren. Heerlijk kruidig voor een gezellig avondje of juist een zomerse beleving? Met de Smart Warmer en de Gels van WoodWick kan het allemaal.

Houtgeuren: De lekkerste warme geuren met een houtig accent zijn er in verschillende geuren. Wat te denken van Applewood, Fireside en Evening Bonfire. Stoere geuren die ook de mannen neus erg waardeert!

Kruidig: Ook gezellig en lekker kruidig maakt het ook een heerlijk avondje. Denk dan vooral aan de geur Cinnamon Chai. Warme kruidige kaneel!

Bloemig: vrolijke en bloeiende geuren! Seaside Mimosa & Lavender Spa maken je vrolijk!

Geuren die je zou willen opeten! Bakery Cupcake en Black Cherry zijn geuren om van te watertanden. Met de Bakery Cupcake aan denkt iedereen dat je heerlijk in de keuken een geweldige cake aan het bakken bent!

Zomers! Island Coconut en At The Beach zijn Smart Gels die je doen denken aan een zomers tropisch stand! Heerlijke zwoele geuren met een dosis kokos.

Heerlijke frisse geuren zijn Linen en Willow, heerlijke poederachtige geuren. Vooral met linen ruik je een heerlijk schoon gevoel in je huis!

Fruitige geuren zijn ook vertegenwoordigd. Hiervoor zijn de Black Cherry en de geur Currant.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.