WoodWick Winkel

WoodWick Winkel

WoodWick Winkel

Geur & Zeepshop is de meest complete WoodWick Winkel!

U vindt bij ons alle geurkaarsen en wax melts van WoodWick die in Nederland leverbaar zijn. Daarnaast hebben we altijd een serie specials in huis, WoodWick producten en geuren die elders niet verkrijgbaar zijn. We hebben een grote eigen voorraad en worden meerdere keren per week door WoodWick geleverd waardoor het assortiment altijd compleet is.

Geurkaarsen met houten lont

De naam geeft het al aan Wood Wick betekend houten lont. De houten lont brand schoon en geeft een speelse vlam, waardoor het lijkt op een klein haardvuurtje, daardoor geeft de lont ook een zacht knapperend geluid! Geurkaarsen zijn er in vele verschillende modellen: vanaf 8 t/m 130 branduren vindt je in de classic collection: Jar Candles in een fraai glas anderzijds zijn er de specials met een brede houten Lont waardoor deze een hele mooie vlam geeft.

Een brede lont!

De HearthWick kenmerkt zich door de brede houten lont in een ovaal glas. Door de brede lont krijg je bovendien een brede vlam, waardoor die zich zacht knisperend zal laten zien. Tevens verspreidt de kaars dan de kenmerkende geuren van WoodWick® ! In de WoodWick Winkel van Geur & Zeepshop vindt je ze allemaal.

Wax Melts

Geurolie, Little Hotties, Scent Chips we kennen vele soorten huisparfums voor op de oliebrander. WoodWick® heeft deze producten in de collectie Wax Melts. Een complete WoodWick Winkel heeft natuurlijk een flink assortiment Wat Melts! Dit zijn kleine blokjes wax die je in delen kunt breken waardoor ze handig zijn te gebruiken op de oliebrander. Met de warmte van een waxinelichtje verwarm je de melts en geven ze een heerlijke geur af!

Geur & Zeepshop Platinum WoodWick Dealer

Vanaf de eerste dag dat WoodWick in Nederland verkrijgbaar is vindt je ze bij ons in de Shop! Ook wij zelf zijn enorm fan, waardoor we altijd zijn gegaan voor de hele collectie van dit heerlijke merk, waardoor alle geurkaarsen van WoodWick te vinden in Nederland bij Geur & Zeepshop verkrijgbaar zijn.

Geur & Zeepshop WoodWick Winkel

De gehele collectie is in ons assortiment te vinden waaronder ook alle toebehoren. Bijvoorbeeld de shades, een soort lampenkapjes die voor een mooi licht effect zorgen. Ook zijn de speciale cadeau verpakkingen van WoodWick te verkrijgen.

De geuren van WoodWick zijn er in vele genres!

Houtgeuren met geuren als Oudwood en Woodsmoke zijn favorieten. Nieuw is ook de Oudwood een charmante maar stoere geur.

Bloemige geuren: White Tea & Jasmine blijft de favoriet onder de bloemen geuren. De witte thee gecombineerd met de jasmijnbloesems geuren heerlijk waardoor dit een verleidelijke geur is.

Zacht frisse geuren zijn er ook voldoende. Denk hierbij aan de Soft Chambray en de Baby Powder. Deze geuren hebben een poederachtige geur als basis en zijn lekker fris waardoor je tevens een schone geur ervaart.

Tevens heeft Geur & Zeepshop ook de Odor collectie geurkaarsen en Wax melts. Deze geuren zijn heerlijk zacht en fris en bevatten de Odor technologie van WoodWick die vieze geuren neutraliseert.

WoodWick heeft voor elke neus een passende geur!

 

Geur & Zeep