De meest complete WoodWick Winkel

Geurkaars Fireside van WoodWick

Geur & Zeepshop is de meest complete WoodWick Winkel van Nederland!

Vanaf de eerste dag dat WoodWick voet aan wal zette stond het volledige assortiment geurkaarsen in onze winkel en webshop. Omdat ook wij bij Geur & Zeep niet kunnen kiezen gaan we altijd voor alles, waardoor het hele Assortiment van WoodWick® dus jaarrond bij ons in de winkel verkrijgbaar is. Bovendien zijn deze producten online te vinden in onze WoodWick Winkel.

Over WoodWick®

“Virginia Gift Brands, fabrikant van WoodWick is opgericht in 1990. Ze zijn gelegen in de uitlopers van de prachtige Blue Ridge Mountains in Lynchburg, Virginia, Amerika. Ze zijn gevestigd in een fabriek niet ver van de kleine garage waar het begon.
Het bedrijf is vastbesloten om het leven van hun klanten te verrijken door het creëren van uniekehuisparfum producten van de hoogste kwaliteit.

WoodWick®, het eerste merk van het bedrijf is voorzien van de eerste houten wick kaars in de wereld, waardoor dit een unieke kaars is. Door de combinatie van vakmanschap met het beste van moderne methoden bieden WoodWick® kaarsen sterke, authentieke geuren. De exclusieve natuurlijke houten wick ( lont ) geeft het rustgevende geluid van een knapperend vuur. Elke kaars is bovendien zorgvuldig ontworpen door ervaren candle-makers met alleen hoogwaardige sojawas blends en eersteklas geur oliën. ”

Geurkaarsen van WoodWick

De naam geeft het al aan Wood Wick betekend houten lont. De houten lont brand schoon en geeft een speelse vlam, waardoor het lijkt op een klein haardvuurtje, daardoor geeft de lont ook een zacht knapperend geluid! Geurkaarsen zijn er in vele verschillende modellen: vanaf 8 t/m 130 branduren vindt je in de classic collection: Jar Candles in een fraai glas anderzijds zijn er de specials met een brede houten Lont waardoor deze een hele mooie vlam geeft. 

WoodWick HearthWick

De HearthWick kenmerkt zich door de brede houten lont in een ovaal glas. Door de brede lont krijg je bovendien een brede vlam, waardoor die zich zacht knisperend zal laten zien. Tevens verspreidt de kaars dan de kenmerkende geuren van WoodWick® ! In de WoodWick Winkel van Geur & Zeepshop vindt je ze allemaal.

Wax Melts van WoodWick

Geurolie, Little Hotties, Scent Chips we kennen vele soorten huisparfums voor op de oliebrander. WoodWick® heeft deze producten in de collectie Wax Melts. Een complete WoodWick Winkel heeft natuurlijk een flink assortiment Wat Melts! Dit zijn kleine blokjes wax die je in delen kunt breken waardoor ze handig zijn te gebruiken op de oliebrander. Met de warmte van een waxinelichtje verwarm je de melts en geven ze een heerlijke geur af!

WoodWick Geuren in onze WoodWick Winkel

Met bijna 800 verschillende WoodWick® producten heeft Geur & Zeepshop alles in huis! Daarnaast hebben we ook als enige in Nederland 150 unieke artikelen en geuren van WoodWick® leverbaar.  Die niet elders verkrijgbaar zijn, hierdoor zijn we uw meest complete WoodWickWinkel!

Favoriete geuren momenteel zijn Apple Basket, Applewood, At the Beach, Baby Powder, Bakery Cupcake, Bergamot & Basil, Birchwood, Biscotti, Black Cherry, Campfire Marshmallow, Candy cane Cupcake, Cedar, Cinnamon Chai, Cinnamon Cheer, Citronella, Clean Rain, Coastal Sunset, Coconut, Cool Linen, Cranberry Cider, Crimson Berries, Currant, Denim, Dew Drops, Evening Bonfire, Evergreen, Fig, Fireside, Frasier Fir, Fresh Flowers, Ginger Flower, Gold Spun Sugar,daarnaast Green Tea & Lime, Hot Toddy, Honeysuckle, Jolly Gingerbread, Lavender Spa, Lemon Grass, Lilac, Linen, Mint Truffle, Mums, Oatmeal Cookie, Oudwood, Patchouli, Pear Cider, Pineapple, Pomegranate, Pure Comfort, Redwood, Rose, Sad & Driftwood, Sea Salt & Cotton, Sea Salt & Caramel, Soft Chambray, Sweet Lime Gelato, Timber, Tranquilitea, Tropical Oasis, Vanilla Bean, Warm Wool, White tea & Jasmine, Windowsill Herbs en Wood Smoke.

Geurenzeepshop.nl is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.