Yankee Candle Bora Bora Shores

Yankee Candle Bora Bora Shores

Yankee Candle Bora Bora Shores

De Yankee Candle Bora Bora Shores is één van de nieuwe geuren uit de Last Paradise Collection van Yankee Candle.

Bora Bora Shores voert je mee tijdens een wandeling lang het strand van een afgelegen tropisch strand. Ervaar het zachte en zoete van fruit en tropische bloemen. Heerlijk genieten terwijl de zon een roze gloed laat ziet in de branding.

Citroen suikers op kumquat blaadjes vormen samen met de bora bora bloesems een zomers zoete geur. Bloemige freesia en fruitige papaya op een basis van suikerriet en fruitige musk.

The Last Paradise Collection

Deze paradijselijke collectie bevat zomerse en vrolijke geuren die je doen wegdromen naar een zomers eiland!

De Last Paradise Collection: Bora Bora Shores, Coconut Rice Cream, The Last Paradise, Beach Escape zijn inmiddels uit. De geuren  Cliffside Sunrise, Tropical Starfruit, Exotic Acai Bowl en Moonlit Cove volgen in april. De votive’s van deze geuren vind je al wel in de giftsets!

Ontdek deze heerlijke plek onder de palmbomen met uitzicht op de oceaan. De collectie bevat bijzondere geuren van exotische bloemen en geuren. De collectie is gekenmerkt door het gebruik van het unieke Yankee Candle Palm design. De giftset zitten in deze exclusieve verpakking waardoor ze een verademing zijn om te krijgen of te geven.

15 Branduren

Votives bieden tot 15 uur een heerlijke geur en zijn met name geschikt voor kleinere ruimtes. Daarnaast lenen ze zich uitstekend voor het ervaren van nieuwe geuren. De Votives dienen gebruikt te worden in een votive holder. Deze Votive Holders vindt je ook bij Geur & zeepshop. Belangrijk is dat het glaasje passend is om het kaarsje voor de beste beleving.

Premium Grade Paraffine

Elke Yankee Candle geurkaars is gemaakt van premium grade paraffine van de beste kwaliteit met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Bij elke specifieke geur het wordt het juiste lont type geselecteerd om de beste brandkwaliteit te garanderen.

Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Artikelen & Tips

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Geur & Zeepshop verkoopt van Yankee Candle onder andere de bekende Housewarmer® lijn van geurkaarsen, seizoensgebonden en speciale geurkaarsen, huis- en autoparfum producten, gifts en accessoires. Yankee Candle is de grootste geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle biedt in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan in de vorm van kaarsen en home fragrance geuren. En Yankee Candle blijft vernieuwen; zo introduceren zij elk seizoen (vier keer per jaar!) nieuwe geuren.