Ze zijn er! De Little Hotties voor de oliebrander

Little Hotties bestellen

Heeeerlijk zijn ze, vers van de pers: De Little Hotties van Bomb Cosmetics.

Er is altijd wat te geuren bij Geur en Zeep Shop, maar dit is wel heel gezellig. Vandaag is de grote display geplaatst met maar liefst 42 verschillende Little Hotties. Ze zien er erg mooi uit, en geuren stuk voor stuk allemaal erg lekker. Het leuke is dat je verschillende geuren Hotties ook kunt combineren waardoor je je eigen unieke huisparfum creëert!

Elke Little Hottie is met de hand gegoten en zeer geparfumeerd, zodat je een eigen op maat gemaakte geur kunt creëren in huis. Mix en matchen zoveel als je wilt: maak een keuze uit maar liefst 42 geuren.

Plaats 3 of 4 Little Hotties in een oliebrander en zet er een brandend theelichtje onder. Laat de door jezelf gecreëerde geur het huis vullen.!

De Little Hotties kunnen gebruikt worden in een Oliebrandertje, deze hebben we in verschillende uitvoeringen. Eventueel kunnen er ook lekkere combinaties gemaakt worden met de Home Fragrance Oil van Greenleaf. Voeg een paar extra druppels van deze olie toe en een hele bijzondere geurbeleving kan beginnen!

Bij Geur & Zeep zijn de Little Hotties per geur te bestellen, maar we hebben ook al heerlijk samengestelde blends. Kortom: het geurt wel heel gezellig deze maand…

© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.