Zomers fris met Classic Linen

CLASSIC LINNEN GEURZAKJES VAN GREENELAF GEURKAARSEN VAN GREENLEAF GEUROLIE BESTELLEN GREENLEAF WINKELS IN NEDERLAND

Lekker fris het voorjaar in!

Classic Linen is een heerlijke subtiele geur, zo fris als water en de geur van pas gewassen linnengoed. Hier is het in de wereld van geurzakjes ook mee begonnen. Tussen de frisse was werd in de jaren 70 vaak een zakje gelegd met een frisse geur om het linnengoed altijd heerlijk fris te houden.

Gelukkig is Classic Linen na al die jaren uit de kast gekomen! Er is nu een lijn van frisse artikelen voor in het hele huis. Heerlijke olie voor in de diffuser of geurlamp, olie voor in een oliebrandertje, car fragrance of die heerlijke linenspray die je over beddengoed, kussens, gordijnen of zelfs je autobekleding kunt sprayen! Heerlijk fris ruikt dan je huis, of je auto zelfs als nieuw… Ook makkelijk is de roomspray classic linen, even sprayen, en je huis is weer helemaal lekker fris.

Ook lekker zijn de Cotton Fresh en de Fresh Linen van Geurenzeepshop.nl

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.

2 reacties op “Zomers fris met Classic Linen

 1. Sanne van den Berg zegt:

  Classic Linnen, de lekkerste geur van Greenleaf!
  Ik heb veel linnengeuren gehad maar die van Greenleaf is subtiel en zacht van geur, en de deurzakjes gaan heel lang mee! De kleine geurkaarsjes branden ook geweldig!
  #topgeur

  Groeten Sanne vd B.

 2. Geur & Zeepshop zegt:

  Goed om te horen Sanne,

  Classic Linen is de populairste geur van Greenleaf in Nederland. Binnenkort komt Moss & Mist uit, ook een heerlijke serene geur van Greenleaf!

Reacties zijn gesloten.