Bloemengeuren van Greenleaf

Greenleaf Geurspray First Blush

Spring is in the air!

Heerlijk geurend het voorjaar in met Greenleaf Gifts! Van deze Amerikaanse topper hebben we alle geuren in huis, maar er zijn er twee die garant staan voor het ultieme lentegevoel.

First Blush, de naam zegt eigenlijk al genoeg: de eerste lente bloeiers! Een geur die staat voor het gevoel dat je krijgt bij het zien van de eerste bloesems en bolbloemen pril in het voorjaar. Sprankelend en zacht van geur, warme musk, frisse citrus met een intens hart van papavers.

Blushing Tulips, spreekt ook al voor zich. Bloeiende tulpen, dat is het eerste wat in je opkomt als je aan het voorjaar denkt. Bloeiende bollenvelden, bloesems aan de bomen, fluitende vogeltjes, en dat heerlijk prille zonnetje! Dat gevoel ademt Blushing Tulips letterlijk uit: Sprankelende tulpen, musk en een vleug sandalwood.

Geurenzeepshop.nl heeft van deze geuren alle artikelen in voorraad. Gezellige keurkaarsjes in verschillende maten, tined candle’s, geurzakjes, linensprays en roomsprays. Ook zijn de fragrance en diffuser oil van deze geuren verkrijgbaar.

Nog meer lente? Kijk dan ook eens naar Gardenia, Garden Breeze, Classic Linen, Orange & Honey en Magnolia van Greenleaf.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus