Doucheproducten van BomB Cosmetics

Shower Butters van BomB Cosmetics Nederland

Bomb Cosmetics is vooral bekend van de lekkerste bathblasters en bathcreamers die je maar kunt vinden! Maar Geur & Zeepshop heeft ook de heerlijke collectie Bomb producten voor onder de douche in huis..

Zo zijn er bijvoorbeeld Shower Soaps, Butters, Bars en Soap Cakes. Scoopable Shower Gel, Body Polish en Body Scrubs.

Lekker Scrubben daar heb je bij Bomb geen problemen mee. Er zijn een aantal verschillende scrubs met een fijne korrel die als het ware je huid masseert. Wrijf je scrub zachtjes over je huid en deze word daardoor gereinigd. Door de olie in de scrub blijft er een zachte en glimmende huid achter, een heerlijk gevoel! Na het scrubben even afspoelen en klaar! Scrubs zijn er in heerlijke geuren als Cranberry & Lime: heerlijk fris en zomers, Pepperland: Fris en robuust, Scrubology: een heerlijk bloemige geur waar je zeker vrolijk van wordt!

Shower Polish is ook een aanrader. Dit is een rijke boterachtige substantie met een fijn korreltje. De Sheaboters maken van je huid een perfect verzorgd, gemasseerd en glimmend geheel. Even de Polish inmasseren, daarna afspoelen en klaar. De geuren blijf je de hele dag lekker ruiken! Probeer eens de Milk & Honey Body Polish, ernstig lekker, geurend naar melk en honing.

Naast de Polish is er ook een serie Cleansing Shower Butters. Deze zijn net als de Polish gemaakt van Sheaboter alleen zit hier geen korreltje in. Heerlijke geuren als Blackcurrant Chilla Vanilla, Mandarin & Orange, Mint Choc Chip, Pina Colada en Raspberry Blower verzorgen je huid en doen je lekker geuren.

Shampoo Bars zijn geconcentreerde ronde blokjes. Shampoo maar dan zonder water…. Wrijf je Shampoo Bar door je haar en het geheel gaat schuimen en je kunt je er verder lekker mee wassen, ook ideaal voor op vakantie. Shampoo Bars zijn er in 6 verschillende geuren: The Wow Factor, Purple Passion, To Be Sheer, The Sheening, Flower Girl en Hedge Tamer.

Scoopable Showergel is shampoo in een pot! Verstouwde geuren van Bomb was je lekker mee onder de douche kunt. Green Kiwi & Lime en Super Juice zijn de twee frisse in de serie, heb je liever zoet dan is Raspberry Rainbow een aanrader.

Liever niet vloeibaar? Neem dan een Shower soap. Een spons met daarin massieve zeep met essentiële oliën. Maak de spons een beetje vochtig en je kunt je er van top tot teen mee wassen. Ze zijn er met fraaie geuren en ingrediënten als sandalwood kamille lavendel en eucalyptus. Bomb zou Bomb niet zijn als ze geen spannende namen zouden hebben: Parma Violet, Berrylicious, Flower Shower, Pocket full of rainbows Reef Reviver, Secret Garden, Shower to the People en tangerine Dream.

Voor na het douchen is er ook veel lekkers, Shower Butters als The Duke en Skin Therapy, daarover binnenkort meer….

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus