Voorjaarsgeur Jasmijn van Greenleaf Gifts

Jasmine van Greenleaf Gifts geurkaarsen in nederland

Geurenzeepshop.nl heeft alle geuren van Greenleaf in voorraad maar als we er nu eentje mogen uitkiezen is dat Jasmine!

Je ruikt gewoon het voorjaar met deze heerlijke producten van Greenleaf Gifts. Jasmine is een frisse combinatie van meerdere bloesems die juist nu haar eerste bloemen laten zien. Gecombineerd met de schoonheid van pure zoete jasmijn is dit een hele fraaie geur.

Fraai, bijzonder, het heerlijke vrije buitengevoel, het zijn zo wat kreten die mensen noemen bij deze geur. We horen nog al eens dat het men doet denken aan hun reis naar Egypte. Ben je hier wel eens geweest? Dan herken je gelijk de geur die verbonden is aan dit eeuwenoude land. Jasmijn was een geur die men in Egyptische gebruiken al honderden jaren gebruikt. Het hele jaar door is Jasmine dan ook een tijdloze geur.

Jasmine van Greenleaf is er in vele verschillende producten. We hebben een mooi assortiment geurkaarsen: de Candle Tin, Signature Candle en de Candle cube met resp. 15 – 80 en 60 branduren. Geurzakjes zijn er ook in drie verschillende maatjes: Small, Slim en Large sachets. Roomspray voor snel gebruik in huis of bijvoorbeeld je auto. En natuurlijk de olien zoals home fragrance oil, reedoil en Diffuseroil ofwel olie voor de geurlamp.

Gek op Greenleaf? Kijk dan eens in onze Greenleaf Winkel.

Zin in het voorjaar? Kijk dan ook eens naar onze volgende geuren met een enorme dosis voorjaar:

Blushing Tulips

Classic Linen

Gardenia

First Blush

Haven

Garden Breeze

Island Sunset

Lavender

Magnolia

Orange & Honey

Seaspray

Roses

& Pommegranate

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus