Heerlijke Honing producten

Body Polish Honing Geur van BomB Cosmetics Nederland

Honing doet ons altijd denken aan een warme zwoele zomer! Juist nu is een schepje honing in de thee erg lekker, maar waarom niet in bad?

Bomb Cosmetics al jaren het favoriete badder merk van Geur & Zeepshop heeft een ruime keus aan artikelen waarin echte honing is verwerkt!

Honey Beach Handsoap, heerlijke handzeep om je eens lekker mee te wassen. Naast honing is er ook nog lekkere kamille en patchoeli in verwerkt.

Vanilla Honey geurkaarsen. Een hele gezellige geur, zomerse honing gecombineerd met warme vanille, en dat in een mooi blik met dekseltje om hem af te sluiten.

Massage Heart Summer Honey, als dat geen zomers gevoel brengt! De massage bar wrijf je na het douchen en afdrogen over je dan nog warme huid. De massagebar smelt door de warmte iets en laat een heerlijk geurend en verzorgend laagje op je huid achter!

Sunshine Honey Painted Love Candle, weer een heelijke geurkaars in een blikje. Met olien van de grapefruit en mandarijn zorgen ze samen met de honing voor een frisse vrolijke geur.

The Land Of Milk & Honey, als dat geen plezier wordt in bad… Deze blaster smelt weg in het warme water van je bad en geurt naar melk en honing op een basis van wierook en geranium olien.

Goodnight Honey is ook zo’n heerlijke blaster voor in bad. Deze is als gecarameliseerde honing met de kalmte van kamille. Heerlijk voor een rustgevend bad, en nog lekker verzogend voor je huid ook !

Milk & Honey Brullee is net zoals een blaster voor in je bad. Met de uitstraling van een brullee of cupcake een waar feest in de badkamer. Melk en honing zijn samengesmolten tot een perfecte hartverwarmende geur. Gemengd met de essentiële oliën van rustgevende kamille, ylang ylang en lavendel bloemen.

Milk & Honey Body Polish is het helemaal. Zeker onze favoriet! Body polish is een bodybutter met een zachte korrel. Wrijf dit zachtjes over je huid, en het heeft een reinigende en verzorgende werking. De overheerlijke geuren van melk en honing vullen je badkamer, en ruik je uren later nog aan je huid!

Heerlijke producten voor een happy summer feeling? Gewoon even naar Geur & Zeepshop!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus