Blushing Tulips, voorjaarsgeuren van Greenleaf

Blushing Tulips Greenleaf Gifts Nederland

Dat vrolijke frisse voorjaarsgevoel is de beleving van Blushing Tulips van Greenleaf!

Een heerlijke subtiele geur waar je weer lekker vrolijk van wordt, niks geen donkere dagen en sneeuw voor de deur, gewoon dat frisse en fruitig lentegevoel!

Blushing Tulips van Greenleaf is bij geurenzeepshop.nl in deze tijd altijd een hardloper: Het sprankelende van tulpen, gecombineerd met een zachte vleug van musk en sandalwood.

Omdat we bij Geur & Zeep jaar rond de complete collectie van Greenleaf Gifts in huis hebben, hebben we ook een mooi assortiment staan van deze voorjaars brenger:

Geurkaarsen in verschillende maten (de Candle Cube met 15 branduren, de holiday ofwel Jarcandle met 80 branduren, en de nieuwe Candle Tin met maar liefst 45 branduren)

Geurzakjes in 3 maten, Large ,Slim en Small.

Roomspray voor een snelle verfrissing, linnenspray voor je beddengoed, meubels, gordijnen, of autobekleding. Toch even lekker geuren als je haast hebt, of als er onverwacgts visite voor je deur staat!

En dan natuurlijk een heerlijke lijn met oliën: Fragrance oil voor op zijdebloemen of bijvoorbeeld een oliebrandertje, of lekker door de recepten van de Little Hotties! Reedoil waar je reeds (stokjes) in kan zetten, dan verdampt de olie en dus elke keer een fraai geurtje, en dan nog de Diffuseroil voor in de geurlamp of diffuser, deze reinigt de lucht in je huis en dood de bacteriën en huisstofmijt, vervolgens voegt de diffuser de heerlijke Blushing Tulips geur toe, waardoor het weer heerlijk ruikt!