Lily of the Valley voor in de geurlamp

Ashleigh & Burwood heeft dit seizoen weer een aantal fraaie geuren voor de Fragrance Lamp uitgebracht. De onbetwiste nummer 1 is “Lily of the Valley”

Een hele subtiele en fijne geur die je eens lekker weg doet dromen naar een fris bos dat boordevol staat met de allermooiste Lelietjes der Dalen. Het karakter van de geur wordt bepaald door de lelietjes van dalen, en de frisse geuren van de lelie en hyacint. Het geheel wordt compleet gemaakt met de geur van bloeiende jasmijn en ylang ylang.

Al met al een zeer fraaie geur voor in de geurlamp. Zeker voor de liefhebbers van Greenleaf‘s Evening Twillight. Dat was jaren een topper bij Geurenzeepshop.nl maar helaas is deze bij Greenleaf Gifts uit de collectie gegaan. Wel de meest gevraagde geur bij ons, dus we zijn blij met deze nieuwe huisparfum uit Engeland.

Naast Lily of the valley brengt Ashleigh en Burwood ook Wild Iris en Oud Night Tea uit. Alle nieuwe geuren hebben we al op voorraad dus zijn direct leverbaar. Zo begint het voorjaar pas echt goed!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.