De Antibacteriële Los 4 Ladrones

De Antibacteriële Los 4 Ladrones

De Antibacteriële Los 4 Ladrones

De Antibacteriële Los 4 Ladrones

De antibacteriële 4 Dieven –  Los 4 Ladrones (de olie van de 4 dieven) is een bijzonders formule!  Met essentiële oliën met sterk antivirale, antiseptische, en anti-infectieuze eigenschappen. Een geurolie op de basis van het eeuwenoude 4-dieven recept.

Uit de 15e eeuw!

Het verhaal vertelt dat er in de 15e eeuw, tijdens de verschrikkelijke pandemie van de builenpest, vier mysterieuze dieven waren die de bezittingen van stervende mensen aan het stelen waren zonder geïnfecteerd te raken. Dit dankzij een zelfgemaakte geheime formule op basis van etherische oliën. Dit mengsel ging van generatie op generatie over en is vandaag de dag nog steeds favoriet onder aromatherapie gebruikers.

Boles d’olor herstelde deze oeroude blend waardoor deze een krachtig, antibacterieel, antiviraal, fungicide en immuun systeem versterkend effect heeft.

Het Los 4 Ladrones recept

Het oude recept bestaat uit de volgende ingrediënten: etherische oliën van de kruidnagel, citroen, kaneel,  eucalyptus en rozemarijn.

Kruidnagel – Syzygium Aromanticum

Deze stimulerende en rehabiliterende geur is een belangrijk ingrediënt in de 4 dievenolie. Met name door de krachtige immunologische en antioxidant verbeterende kenmerken.

Citroen – Citrus Lemon

Heeft antiseptische en drainerende eigenschappen. Deze geur bevat bijzondere verbindingen waardoor de immuniteit versterkt en de bloedcirculatie wordt bevorderd.

Kaneelschors – Cinnamomum Verum

Heeft de briljante essentie van kaneel en is geliefd bij veel mensen. Kaneelschors is rustgevend, stimulerend en geruststellend.

Eucalyptus – Eucalyptus Radiata

Deze eucalyptus geeft een verfrissende en stimulerende geur. Met een lichter aroma is deze variëteit de meest veelzijdige van de eucalyptus oliën waardoor deze geschikt is voor plaatselijk gebruik, diffusie en zelf directe inademing. Het is al heel lang een ingrediënt in een aantal van Boles D’olors meest populaire melanges.

Rozemarijn – Rosemarinus Officinalis CT Cineol 

Rozemarijn is fris en  kruidachtig met een zoet aroma waardoor deze licht medicinaal is. Een stimulerende olie welke kan helpen om de mentale alertheid te herstellen waardoor u bijvoorbeeld vermoeidheid ervaart.

De olie van de 4 Dieven (Los 4 Ladrones) is een formule met essentiële oliën met sterk antivirale, antiseptische, antibacteriële en anti-infectieuze eigenschappen.

Sanitizing Handgel

De Sanitizing hand gel heeft een sterk reinigende werking en is tevens vriendelijke voor de handen. De desinfecterende gel verwijdert bacteriën zonder dat er water of zeep aan te pas komt. De gel ruikt ook nog eens heel lekker.

De Sanitizing handgel is verkrijgbaar in handige flessen van 100ml en 500ml en bevat een draagstof van 70% alcohol. Ook is deze geur verkrijgbaar als Diffuser Oil en Vinegar Spray.

Alle producten bestel je makkelijk hier bij Geur & Zeepshop

Bolos D’olor heeft vele geuren in de collectie waardoor u altijd uw favoriete geur zult vinden.

Alle geuren van Bolos D’olor vindt je makkelijk bij Geur & Zeepshop.

Winkelmand

  • Geen producten.