Geur & Zeepshop is normaal geopend!

Geur & Zeepshop is normaal geopend!

Geur & Zeepshop is normaal geopend!

Het mag dan een bizarre tijd zijn, Geur & Zeepshop is normaal geopend!

Alle geuren en producten zijn normaal op voorraad. En als iedereen dan toch thuis is dan kun je beter je favoriete geur bij de hand hebben!

Openingstijden Winkel Boekelo

Maandag t/m Vrijdag 08:00 / 18:00

Zaterdags                       08:00 / 17:00

De winkel is gewoon open, en alle artikelen en geuren zijn ook te ruiken zoals u normaal van ons gewend bent. In de winkel is voldoende afstand en worden alle aanbevolen maatregelen door het RIVM door ons nageleefd en uitgevoerd.

Wij kunnen uw artikelen ook alvast klaar zetten zodat u deze alleen hoeft af te halen.

Online bestellen

Online werken wij ook normaal. De bestellingen worden 6 dagen per week verwerkt en verstuurd met PostNL.

Normaal gesproken wordt Geur & Zeepshop meerdere keren per week bevoorraad door de door ons gevoerde merken. Omdat enkelen daarvan uit Engeland of Amerika afkomstig zijn kan het voorkomen dat de voorraden anders zijn dan normaal en hierin soms vertragingen optreden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorgers bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor klanten. Mocht daar verandering in komen of aanvullende maatregelen worden getroffen, dan brengen we jou daar direct van op de hoogte.

Tekenen bij ontvangst van pakketten kan nu ook door middel van het noteren van de laatste drie cijfers van een ID bewijs. Hierdoor is fysiek contact niet nodig met de bezorgers van pakketten.