Engelse kerstgeuren

Geurlamp olie van Ashleigh & Burwood

Zo Engels als Ashleigh & Burwood is, hebben ze ook veel nostalgische kerstgeuren in het assortiment.

Warmte & gezelligheid maar ook traditionele geuren voeren de boventoon dit seizoen. 6 verschillende geuren diffuserolie ofwel geurlamp olie hebben wij ook jaarrond bij Geurenzeepshop.nl zodat we elke neus wel weten te plezieren!

Warm Roasted Chestnuts: De onmiskenbare gezellige geur van geroosterde kastanjes, lekker nostalgisch met cacao en een dikke laag gesmolten bruine suiker maakt het geheel warm en gezellig. Absoluut onze nummer 1!

Cinnamon toast is een heerlijke geur van kaneel koekjes met aroma’s van gember sandelhout en tonkaboon. Een stoere gezellige geur.

Gold Frankincense & Myrrh is de meest majestueuze combinatie in de serie. Kruidnageltjes, met kardemom en anijs maken hiervan een feestelijke geur. Een rijkelijke toevoeging van verwarmde gember en cacao maken het geheel uniek

Festive Figs & Spiced Clementines is een uitgekiende combinatie van mandarijnen, zongerijpte vijgen en een combinatie van heerlijke vruchten.

Onmisbaar zijn natuurlijk geuren met alle ingrediënten rondom kerst:

Christmas Spice is de vertrouwde combinatie van heerlijke geuren als sinaasappel, kruidnagel, nootmuskaat met een warm laagje vanille en gember. Volgens ons de meest gezellige kerstgeur!

Waar we natuurlijk allemaal voor gaan is een witte kerst. Het is niet bewezen dat het helpt, maar met White Christmas van Ashleigh en Burwood geven we het weer toch een extra zetje. Deze huisparfum is erg feestelijk: winterbessen en kardemom met een hart van vanille gecombineerd met houtgeuren en Mirre maken deze geur helemaal af.

Al met al weer een heel stel lekkere geuren, genoeg om het gezellige seizoen weer geurend door te komen. Daarnaast hebben we ook een heerlijke serie diffuser oliën van Greenleaf Gifts. Kijk vooral eens naar de geuren Merry Memories en Silver Spruce.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.