Heerlijke geuren voor in huis

BomB Little Hotties Apple 125 gram

Little Hotties Maken het gezellig in huis!

De donkere dagen maken we bij geur & Zeepshop altijd graag extra gezellig. Lekker op de bank met je favoriete geur, daar moet je de nieuwste geursensatie van Nederland voor op tafel hebben!

De Little Hotties van BomB Cosmetics zijn ideaal voor een heerlijk avondje. Hotties zijn kleine waxmelts, stukjes was geparfumeerd met alleen de beste geur oliën. Wanneer je deze verwarmd op een oliebrandertje met een waxinelichtje of kaarsje er onder smelten ze en komt de geurolie vrij. De aroma’s verspreiden zich door je huis en creëren een gezellige sfeer.

Er zijn bijna 60 verschillende geuren Little Hotties, en deze kun je oneindig met elkaar combineren. Maak zelf je favoriete combinaties! Combineer bijvoorbeeld eens Chocolate, Coconut en Custard Hotties en je hebt een heerlijke Bounty Taart waar je bijna honger van krijgt! Erg gezellig is ook de Log Fire Little Hottie deze heeft een gezellige houtachtige geur. Nieuw dit seizoen zijn ook Bottle of Bubbly, Alpine, Almond Milk, Banana, Cranberry, Jelly Baby, Lemongrass, Macaroon en Sugar and Spice. Al met al een hele geurbeleving, en genoeg keuze. Online hebben we van de Little Hotties niet alleen de geuren per doosje te koop, maar ook hebben we tientallen heerlijke recepten voor u samengesteld!

Maak het gezellig met Little Hotties!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.