Twinkle Twinkle little star…

Twinkle star, is de topper van de winter maanden. Een heerlijke geurkaars in glas, handig om even snel de juiste sfeer te creëren.

De Twinkle Star geurkaars van BomB Cosmetics is een gezellige en verfijnde geur. Bergamot met sinaasappel, mandarijn en viooltjes zorgen voor een fijne combinatie. Een kruidig hart van salie kardemom en anijs zorgen samen met verschillende houtsoorten voor een stoere gezellige geur. Vanille maakt de geur zacht en prettig. Heerlijk voor tijdens de koude dagen!

Geur & Zeepshop heeft vele geurkaarsen in het assortiment. De kaarsen in glas van BomB Cosmetics staan bij ons bekend om hun bijzondere combinaties van geuren. BomB verrast ons elke keer weer, door de meest spannende geuren met elkaar te combineren. Kijk vooral eens naar geuren als: Twisted Willow, Vanilla Fleur, Glamour in the City, Raindrops on Roses, Cherry Pop, Bleuberry Sundae, Marshmallow Root en Chilli and Chocolate.

Nog niet genoeg geuren? Kijk dan ook eens naar de verschillende geurkaarsen van Greenleaf Gifts en Ashleigh and Burwood, de beste merken uit Amerika en Engeland.
© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.