Greenleaf Silver Spruce

Greenleaf dennengeur Silver Spruce

De geur van een verse kerstboom in huis!

Heerlijk is dat als de kerstboom weer in huis staat, die heerlijke verse en gezellige dennengeur! Heeft u een kunst kerstboom die niet lekker ruikt? Daar hebben we bij Geurenzeepshop.nl een hele mooie oplossing voor! Deze luistert naar de naam Silver Spruce!

Silver Spruce van Greenleaf Gifts is de geur van verse dennen. Gebruik deze geur als geurkaarsjes in huis en het sfeertje is compleet! Ideaal zijn ook de geurzakjes in verschillende maten. De Scented sachets zoals ze ook genoemd worden kun je zelfs in de kerstboom hangen, of erg leuk zijn de kleine geurzakjes voor bij in een kerstkaart. Deze geuren minimaal 12 maanden, dus het kerst seizoen komt u altijd heerlijk geurend door. Daarna zijn ze in de badkamer ook lekker, Silver Spruce is ook nog eens een heerlijk relaxte Wellness geur.

Bij Geur & Zeepshop hebben we alle Greenleaf geuren en producten op voorraad. Van Silver Spruce hebben we ook de hele lijn: Geurkaarsjes, Candle Tins, Signature Candles in een mooi glas, Roomspray, Home Fragrance Oil, Reedoil, Diffuseroil en nog veel meer lekkere geuren!

Typisch kerst is ook Merry Memories. Voor de neus die juist van zachte Greenleaf geuren houd is er in het gezellige winterse seizoen ook veel lekkers. Kijk dan vooral eens naar Wintercream, Starlight of Sugar Berry.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.