Greenleaf Holiday Collection

Greenleaf Holiday geurkaars met kerstgeur siberische spar

Greenleaf Gifts daar zijn we bij Geur & Zeepshop gek op! Het is niet zomaar al bijna 10 jaar onze trotse nummer 1.

Het kerst en winterseizoen wordt altijd extra gezellig met de Holiday Collection van Greenleaf. Sugar Berry is de fruitige in deze collectie fraaie huisparfums.

Sugar Berry is een ware traktatie voor je neus!. Het is een heerlijk fruitige en sprankelende geur met frisse rode bessen, pruimen, appels en perengeuren. Sugar Berry is gekarameliseerd met suikers en perensiroop. Musk, tonka en een dikke laag vanille maken dit een erg gezellige geur!

De holiday collection bestaat uit de volgende 6 geuren: Merry Memories, Starlight, Silver Spruce, Sugar Berry, Snow Flowers en Wintercream.

De Holiday geuren van Greenleaf zijn allemaal bij Geurenzeepshop uit voorraad leverbaar. Zo zijn er heerlijke geurkaarsen als de Candle Cube, Candle Tin, Signature Candle met wel 80 branduren, en natuurlijk de Holiday Candle een geurkaars in een fraai gegraveerd glas.

Geurzakjes ofwel sachets zijn er in 3 maatjes, groot, middel en klein. Oliën zijn te vinden voor in de geurlamp: Aroma Decor Diffuser Oil, als Home Fragrance Oil voor in de oliebrander en natuurlijk Reed Diffuser Oil voor in de geur fles met stokjes (Reed diffuser)

Voor snel de juiste geur is er in deze collectie ook Roomspray: een handige Greenleaf spuitbus om lekker mee te sprayen. Laat dat gezellige seizoen maar komen!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.