Funky Bath Bombs van BomB Cosmetics

Bath Blasters van BomB Cosmetics

Bath blasters zijn één van de eenvoudigste, meest handige en leuke manieren om aromatherapie en essentiële oliën te gebruiken in het dagelijkse leven. Pure essentiële oliën kunnen helpen uw stemming te verhogen of uw humeur te verbeteren. Als we zeggen handgemaakt, dan bedoelen we ook handgemaakt.

Geur & Zeepshop heeft nu de volgende nieuwe Blasters in voorraad: Cherry Bath Well met een heerlijke kersen geur. Chilly Milly het zusje van Chilly Willy! Ginger Bread Trees een gezellige relaxte geur , Holly Dolly, Lime & Coconut de ultieme caribbean geur. Mr.Lather, Passionfruit Dream waar je wegdroomt op een zonnig eiland, Pineapple Expressed, Strawberry Banana Milkshake en Vanilla Trifle. Allemaal blasters die je doen wegdromen in een heerlijk relaxed bad!

Blasters smelten snel weg in het warme badwater. Het kleurt het water vrolijk, en de cacao oliën geuren heerlijk in je badkamer en zijn huid verzorgend. Spoel als het bad eenmaal weer leeg is even na met warm water, dan is je bad weer gemakkelijk schoon.

Geur & Zeepshop heeft van BomB werkelijk de hele collectie in huis! Kijk ook eens naar de Brulees, Buttercups, Bathcreamers, Bath Meltz, Bath Tulips, Whoopee Blasters, Cacao Swirl, Shower Butter, Shower Soap, Little Hotties en nog veel meer!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.