Greenleaf Zomergeur!

Greenleaf Island Sunset geurzakjes en geurkaarsen

Vurig licht schittert door de palmbomen als de laatste zonnestralen dansen over het glinsterende water. Deze geur is geïnspireerd door de adembenemende schoonheid van de juweeltjes uit het paradijs, bruisend van passie en warmte. De geur van zoet en rood fruit vermengd met peer, perzik, kokos, banaan en appel zorgen voor deze sappige aromatische cocktail.

Een ruime omschrijving van 1 van Greenleaf’s meest zomerse geuren: Island Sunset! Een geur die letterlijk de zomer in je huisbrengt.

Island Sunset is ook handig me te nemen op vakantie, heerlijk geurzakjes in je koffer en handbagage. Na een vermoeiende reis bloei je weer helemaal op als je je koffers open doet. Daarna gebruik je ze in je hotelkamer, altijd je vertouwde Greenleaf geur bij je, heeerlijk! De geurzakjes zijn er in drie handige maten.

Greenleaf’s Island Sunset in bij Geur & Zeepshop in nog meer verschillende artikelen verkrijgbaar. Roomspray, handig als spuitbus, Diffuser oil voor in de geurlamp, reedoil voor in een fles met geurstokjes, home fragrance oil voor in je oliebrander, en als kaars. De kaarsen zijn ook in drie maatjes leverbaar, de holiday candle met maar liefst 80 branduren, maar ook als kaars in blik voor mee op reis, en natuurlijk zijn er de vertrouwde geurkaarsjes voor in een glaasje.

Nog meer zomer? Kijk dan ook eens near Radiant Waters of Seaspray van Greenleaf Gifts. Alllemaal verkrijgbaar bij Geur & Zeepshop.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.