Geur & Zeepshop op Military Boekelo

Greenleaf Gifts op Military Boekelo

Topsport en topmerken!

Tijdens de komende Military Boekelo slaat ook Geur en Zeep Shop de tenten weer op in het wereldberoemde strodorp in Boekelo. Om in sporttermen te blijven is het natuurlijk een thuiswedstrijd voor ons met winkel en ons magazijn in Boekelo, maar op de Military willen we gewoonweg niet ontbreken!

De Military Herfst – Fair is een van de grootste Country Living Fairs van Nederland. Van donderdag 11 tot en met zondag 14 oktober kunt u hier heerlijk winkelen. De Military Herfst – Fair is Country Living op z’n best. Ruim 100 stands met alles op het gebied van landelijk leven, paardensport , wellness en mode. Maar ook culinair kunt u zich in de watten laten leggen. Military Herfst – Fair een bezoek meer dan waard!

4 Dagen lang is de Geurenzeepshop tent gevuld met de heerlijkste geuren van onze 3 topmerken; Greenleaf Gifts, Bomb Cosmetics en Ashleigh & Burwood Londen. Van Greenleaf hebben we een ruime collectie bij ons: Geurzakjes, kaarsen, geurolie voor de geurlamp en diffusers, Potpourri, roomsprays en linnenspray. Ashleigh en Burwood is ook breed aanwezig met heerlijke Fragrance Oil, en de mooiste diffusers en geurlampen. En van BomB Cosmetics hebben we heel veel verwennerij voor onder de douche en in bad: Creamers, Mallows, Bodyscrubs, en nog heel veel meer!

Vorig jaar wisten al veel mensen ons te vinden, je kunt hier gewoon vanaf de hoofdingang je neus achternalopen! Erg leuk dat vele mensen buiten de hekken al zeiden, Geurenzeepshop & Fleuranthus zijn er ook! Herkenbaar en de beste kwaliteit, dat ruik je van verre!

De herfstfair is dagelijk van 10:00 tot 18:00 geopend, graag tot ziens!

© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.