Nieuwe modellen Geurlampen

Fragrance Diffuser van Ashleigh & Burwood

Nieuwe modellen geurlampen van Ashleigh & Burwood.

In het najaar zijn er weer vele mooie modellen aan de collectie van Ashleigh en Burwood toegevoegd. Fraaie modellen in zeer uiteenlopende sferen. Zo is er bij elk interieur wel een aantal geurlampen te vinden.

Nieuw dit seizoen is de herfst collectie Cascade of Colours. Bracht Ashleigh en Burwood in het voorjaar frisse pasteltinten uit in deze serie, nu zijn het prachtige warme kleuren als Burgundy, Paars en teal groen-grijs met een mooie oliegoed. De Limited Edition Cascade of Colours is handgemaakt door een familiebedrijf van ambachtelijke glasblazers. Elke lamp is uniek gevormd met behulp van 100% gerecycled glas. In de verpakking van deze serie zit alvast een fles Moroccan Spice geurlamp olie, om gelijk heerlijk te genieten!

Exclusief zijn The King & The Queen, zeer fraaie Fragrance lamp geurlampen die bewerkt zijn met prachtige Swarovski Kristallen, meer hierover vind u in de nieuwsitems van Geurenzeepshop.nl

In de serie kleine geurlampen zijn bijzondere modellen opgenomen die luisteren naar namen als, Dark Side of the moon, Pearlecense, Vampiress en African Queen.

Erg bijzonder en het kijken waard: Forbidden Planet, Paradiso en Purgatorio. Wat uitstraling betreft hun naam meer dan waard.

© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.