Spicy & Woody voor in de Geurlamp

Geurlampolie van Ashleigh & Burwood Nederland

Kruidig & houtachtig van Ashleigh & Burwood.

Als eenmaal de herfst nadert dan komt ook het heerlijke seizoen van binnenshuis gezelligheid er weer aan. Lekkere nazomerse dagen, waar we overdag genieten van een zonnetje, en s’avonds van de gezellige sferen in huis. Tijd om weer heerlijk te genieten van de geurlamp ofwel fragrance diffusers van Greenleaf Gifts en Ashleigh & Burwood London.

Ashleigh & Burwood heeft voor het herfst en winterseizoen heerlijke geuren, om het binnen wel heel erg gezellig te maken!

Met de vakantie nog in het achterhoofd waan je je met Moroccan Spice op een heerlijke Marokkaanse souk. Spannende aroma’s van de beste kruiden doordrenkt met een mix van kleverige honing, nootmuskaat, kruidnagel, bergamot en sandelhout maken van deze een heerlijke aardse geur.

Om het iets verder van huis te zoeken is er Arabian Spice, verleidelijk, fruitig, maar een kruidachtige geur. Heerlijk met sinaasappel, gember, patchouli, cacao en tonkaboon. In gedachten verdwaal je op een vliegend tapijt in de kleine gezellige straatjes van een ver land!

Oriental Musk is een nieuwe telg in de Ashleigh & Burwood familie. Echt een geur met karakter, door het gebruik van musk ook een gewilde geur. De fijnste kruidengeuren van Patchouli, nootmuskaat en kruidnagel maken het een gezellige huisparfum. Het warme en sensuele wordt toegevoegd door het gebruik van Sandalwood en vanille.

In de Spicy & Woody collectie vindt u verder de volgende sfeervolle geuren: Sandalwood, Orange & Cinnamon, Oriental Spice, Fig Leaf & Olive, Woodland Walk, Sweet Amber en Antique Amber.

Wat het weer ook doet, met geurenzeepshop.nl bent u al gauw in de sferen van een heerlijk warm land!

© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.