Greenleaf Classic Linen

Greenleaf Classic linen

Greenleaf Classic linen voor een frisse schone geur!

Heerlijk fris en zacht laat Greenleaf Classic linnen zich omschrijven. De geur van fris gewassen linnen uit grootmoeders tijd. Puur, fris, zuiver en licht bloemig

Greenleaf Gifts zal nooit haar “Roots” uit het oog verliezen. Kwaliteit en passie staan hoog in vaandel bij dit geurende merk uit Spartanburg USA. Bob en Sylvia Caldwell zijn in 1975 begonnen met een klein team, wat inmiddels uitgegroeid is naar een bedrijf dat haar geuren verkoopt in maar liefst 90 landen!

De geurzakjes ofwel scented sachets staan aan de wieg van Greenleaf. De geurzakjes en met name de geur Classic linnen is er vanaf de eerste dag. Deze geur is nog steeds de absolute topper van Greenleaf.

In de lijn Classic linnen zijn vele producten, het zou jammer zijn ze alleen als geurzakjes bij het linnen te leggen. Lekker zijn ook de Roomspray, of de kaarsen zoals de Candle Cube, of de signature / jarcandle met maar liefst 80 branduren.

Ook in de olien is deze geur goed vertegenwoordigd: Fragrance oil voor in een oliebrandertje of lampring. Diffuser oil voor in de geurlamp / fragrance diffuser. Een aanrader is de linnenspray van classic linen: Dit is een spray die je over linnen goed kunt sprayen maar bijvoorbeeld ook op kussens, meubilair of gordijnen. Fris in de auto kan het ook zijn, gebruik na het reinigen van je auto wat linenspray op de bekleding en hij lijkt nieuw uit de showroom te rollen!

Gek op Classic Linen?

Van Ashleigh & Burwood hebben we ook olie voor de geurlamp. Fresh Linen, een soortgelijke geur, met een Engelse knipoog. Ashleigh & Burwood heeft een hele reeks met heerlijk frisse geuren: Sea Breeze, Green Tea, Fresh Linen, Green Bamboo, Baby Powder, White Tea, Wild Mint, Cassis Leaf en Ylang Ylang & Neroli.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.