WoodWick Pomegranate geurkaarsen

WoodWick Pomegranate geurkaarsen

WoodWick Pomegranate Geurkaarsen

De WoodWick Pomegranate Geurkaarsen ruiken naar heerlijke granaatappel vermengd met zachte bloemige cassis en een vleugje patchouli. Pomegranate is een feestelijke en sprankelende geur. Speciaal voor de feestdagen is Pomegranate er in een aantal speciale uitvoeringen!

Fraaie glazen met een feestelijke print maken het met de kerst helemaal compleet.

WOODWICK KAARSEN MET KORTING BESTEL JE VOORDELIG EN SNEL!

Geur & Zeepshop is de WoodWick specialist van Nederland. Bij ons vindt je alle geurkaarsen uit de Nederlandse WoodWick collectie. Daarnaast hebben we een grote collectie WoodWick geuren in voorraad die uniek zijn voor Nederland waardoor Geur & Zeepshop de meest complete WoodWick Winkel is! WoodWick kaarsen met korting bestel je bij Geur & Zeepshop voordelig en snel!

GEUR & ZEEPSHOP IS PLATINUM DEALER VAN WOODWICK

Vanaf de eerste dag dat WoodWick in Nederland verkrijgbaar is vindt je ze bij ons in de Shop! Ook wij zelf zijn enorm fan, waardoor we altijd zijn gegaan voor de hele collectie van dit heerlijke merk, waardoor alle geurkaarsen van WoodWick te vinden in Nederland bij Geur & Zeepshop verkrijgbaar zijn.

De gehele collectie is in ons assortiment te vinden waaronder ook alle toebehoren. Bijvoorbeeld de shades, een soort lampenkapjes die voor een mooi licht effect zorgen. Ook zijn de speciale cadeau verpakkingen van WoodWick te verkrijgen.