WoodWick Cinnamon Cheer

WoodWick Cinnamon Cheer

WoodWick Cinnamon Cheer

De heerlijke december geur WoodWick Cinnamon Cheer bestel je nu ook met een heerlijke korting!

Cinnamon Cheer is geur van de maand dus met 25% korting te bestellen!

WoodWick kaarsen met korting bestel je voordelig en snel!

Geur & Zeepshop is de WoodWick specialist van Nederland. Bij ons vindt je alle geurkaarsen uit de Nederlandse WoodWick collectie. Daarnaast hebben we een grote collectie WoodWick geuren in voorraad die uniek zijn voor Nederland waardoor Geur & Zeepshop de meest complete WoodWick Winkel is! WoodWick kaarsen met korting bestel je bij Geur & Zeepshop voordelig en snel!

Geur & Zeepshop is Platinum Dealer van WoodWick

Vanaf de eerste dag dat WoodWick in Nederland verkrijgbaar is vindt je ze bij ons in de Shop! Ook wij zelf zijn enorm fan, waardoor we altijd zijn gegaan voor de hele collectie van dit heerlijke merk, waardoor alle geurkaarsen van WoodWick te vinden in Nederland bij Geur & Zeepshop verkrijgbaar zijn.

De gehele collectie is in ons assortiment te vinden waaronder ook alle toebehoren. Bijvoorbeeld de shades, een soort lampenkapjes die voor een mooi licht effect zorgen. Ook zijn de speciale cadeau verpakkingen van WoodWick te verkrijgen.

WoodWick Outlet.

In onze Outlet zijn de lekkerste geuren van WoodWick ook verkrijgbaar met een leuke korting. In de link SALE vindt je al deze lekkere producten.

WoodWick Geur van de Maand

Geurkaarsen van WoodWick met een leuke korting!

Omdat iedereen gek is op korting hebben we als Platinum WoodWick Dealer ook het programma “Fragrance of the Month” waardoor je elke maand 2 geselecteerde WoodWick geuren met 25% korting kunt bestellen. Deze korting geldt dan voor de Geurkaarsen en ook voor de Wat Melts van die geuren.

Maandelijks op de laatste dag van de maand maken we middels een nieuwsbrief de nieuwe maandgeuren bekend. Schrijf je op de homepage in voor onze nieuwsbrief dan houden we je tijdig op de hoogte!

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.