Herfst en Wintergeuren

Geurlampolie van Ashleigh & Burwood Nederland

Wij van Geur & Zeep vinden het altijd wel gezellig als de dagen weer wat korter worden: dan wordt het binnen ook weer gezelliger! Heerlijk thuis, kaarsjes aan en het weer lekker gezellig maken.

Daar hebben we heel veel lekkere geuren voor, neem nu de Kruidige & Houtachtige geuren van Ashleigh en Burwood. De Premium lamp geuren zijn speciaal voor in de geurlamp, ze zuiveren de lucht en geven deze een heerlijke parfum mee.

Sandalwood: een krachtige houtachtige geur met de zwoele oosterse sferen. Sandelhout, amber en amandel maken dit samen met vanille, musk en vijg tot een rijke geur.

Orange & Cinnamon: Pittige sinaasappels doordrenkt met verse grapefruit, kaneel, kruidnagels en een vleug gember, anijs en koriander.

Oriental & Spice: Doet je wegdromen naar het verre oosten. Kruidig met nootmuskaat, steranijs, gember en een beetje kruidnagel.

Woodland Walk: de ultieme geur van een flinke boswandeling. Fris groene dennennaalden, cederhout, cypressen en verwarmde patchoeli.

Sweet Amber: rijk en bedwelmend maar een enorme favoriet! Zwoele kaneel, sandelhout met honing en patchoeli.

Arabian Spice: erg verleidelijk, met krachtige sinaasappel, gember, patchoeli, cacao en tonkaboon. Sluit je ogen en je vliegt weg op een vliegend tapijt van geuren!

Moroccan Spice: Spannende aroma’s brengen je naar het Djeema el Fna, het plein van 1001 nachten! Aroma’s van de souk met kleverige honing, nootmuskaat, kruidnagel en bergamot. Agar en sandelhout voegen een aardse diepte toe.

Oriental Musk: Exotisch en houtachtig: cederhout met nootmuskaat, kruidnagel en vanille zorgen samen met de sandelhout voor een warme sensuele geurlamp geur.

Antique Amber: romige vanille met amber, in een vleug van galbanum, lavendel in een hart van zwoel geurend leer.

Oud Night Tea: de meest exclusieve geur in de lijn. Rijk en houtachtig met citroen, grapefruit en bergamot. Noten van patchoeli, vanille en musk maken dit een fraaie warme geur.

Heerlijk geuren op een lange donkere avond? Kijk ook eens naar de geuren van Greenleaf Gifts. Geurenzeepshop.nl betekend heel veel geuren! Uw aroma diffuser hoeft dit seizoen niet leeg te staan…

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.