Voetjes Scrubben

Foot Scrubs van BomB Cosmetics Nederland

Dr. Foot Refreshing Foot Scrub van Geurenzeepshop.nl Dat word wellness aan huis! Heerlijk relaxen, lekker verzorgde voeten, zo lijkt het weer of je op wolken loopt, en dat zonder je huis uit te hoeven!

Dr. Foot, voetenscrub is een pittige maar verfrissende voetscrub gemaakt van hydraterende sheabutter en zonnebloemolie. Deze scrub bevat ook de essentiële oliën van zwarte peper en citroengras speciaal voor vermoeide voeten. Masseer de Dr. Foot scrub zachtjes in op de vochtige huid en spoel daarna af.

Geurenzeepshop.nl heeft nog meer voeten verwennerij, Tippy Toes Revitalising Foot Lotion.

Voor een heerlijke verfrissende voetenbehandeling met de essentiële oliën van pepermunt en rozemarijn. Er is zonnebloemolie toegevoegd vanwege het hoge gehalte aan essentiële vetzuren.

Om het gezicht ook eens te plezieren hebben we ook de gehele lijn met Maskers en Scrubs van Bomb Cosmetics. Heerlijke namen als Dirty Angels Face Wash, Vintage Rosehip, French Kiss, Honolulu Healer, Rhassoul Mud Mask, Facial Palatial en Rosy Cheeks staan garant voor heerlijke verzoging en verwennerij van je gezicht!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.