De meest complete Ashleigh & Burwood winkel

Lamp Fragranc egeurlampen Ashleigh & Burwood

Geur & Zeepshop de complete Ashleigh & Burwood winkel van Nederland.

Alle geurlampen en lamp fragrances van Ashleigh & Burwood heeft Geur & Zeepshop in haar Ashleigh & Burwood Winkel online.

Er zijn weer vele nieuwe modellen verkrijgbaar en weer een aantal lekkere geuren hebben het toch al grote assortiment weer uitgebreid. Daarnaast zijn er ook vele onderdelen van de geurlampen los verkrijgbaar. Zoals de lontjes met hun speciale steen, trechters en een aantal kronen en dopjes. Zo zijn we al jaren de meest complete Ashleigh & Burwood winkel van Nederland! Hieronder staan vele artikelen van Ashleigh & Burwood beschreven, heerlijke geuren die als ware huisparfums uw omgeving lekker laten geuren!

Geurlampen

De geurlampen van Ashleigh & Burwood hebben door hun unieke lont een luchtzuiverende werking, waardoor deze de lucht zuivert van huisstofmeit en bacterien.

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.

Een Fragrance Lamp elimineert “slechte” luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen waardoor deze reactie de lucht zuivert en vieze geurtjes vernietigd.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood.

De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren. Dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

Hoe de geurlamp werkt:

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden en blaas deze na 2 minuten uit. Door deze twee minuten word de steen warm waardoor deze zijn unieke werking gaat doen. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer waardoor deze uit zal gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

Is de geur iets te sterk?
Meng wat purifier of neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer purifier of neutral u toevoegt hoe zachter de geur wordt.

 

Lamp Fragrance

Door de keuze in de vele geurlampolien kunt u een geur naar keuze er aan toevoegen waardoor het gelijk weer heerlijk ruikt! Topgeuren van Ashleigh & Burwood zijn:

Fresh Linen: de geur van frisse witte lakens wapperend in een licht briesje. Subtiele aloë, frangipani, lavendel en citrus vormen samen een nostalgische geur.

Moroccan Spice: De spannende aroma’s van een Marokkaanse souk gecombineerd met een rijke mix. kleverige honing, nootmuskaat en bergamot. agar en sandelhout voegen aardse diepte toe waardoor dit een interessante geur is.

Orange Flower & Amber: Heerlijke geur van Sinaasappels en bergamot op een basis van rozen en pruim, terwijl intense accenten van amber, wierook en zacht zoete tonka bonen een warme, afgeronde accent maken. Deze Lamp Fragrance werd eerder verkocht als Florence in de Perfume Collection van Ashleigh & Burwood.

 

Nog meer producten van Ashleigh and Burwood? Neem dan een kijkje in de shop!

Geurenzeepshop.nl is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

Een reactie op “De meest complete Ashleigh & Burwood winkel

  1. Birgit M zegt:

    Supergafe winkel met geurlampen! Ik koop al jaren bij jullie en erg tevreden! Erg blij met m´n nieuwe geurlamp. #geurlamp #ashleighandburwoodwinkel

Reacties zijn gesloten.