WoodWick kaarsen met korting!

Fragrance of the month woodwickwinkel

WoodWick kaarsen met korting bestel je voordelig en snel!

Geur & Zeepshop is de WoodWick specialist van Nederland. Bij ons vindt je alle geurkaarsen uit de Nederlandse WoodWick collectie. Daarnaast hebben we een grote collectie WoodWick geuren in voorraad die uniek zijn voor Nederland waardoor Geur & Zeepshop de meest complete WoodWick Winkel is! WoodWick kaarsen met korting bestel je bij Geur & Zeepshop voordelig en snel!

Geur & Zeepshop is Platinum Dealer van WoodWick

Vanaf de eerste dag dat WoodWick in Nederland verkrijgbaar is vindt je ze bij ons in de Shop! Ook wij zelf zijn enorm fan, waardoor we altijd zijn gegaan voor de hele collectie van dit heerlijke merk, waardoor alle geurkaarsen van WoodWick te vinden in Nederland bij Geur & Zeepshop verkrijgbaar zijn.

De gehele collectie is in ons assortiment te vinden waaronder ook alle toebehoren. Bijvoorbeeld de shades, een soort lampenkapjes die voor een mooi licht effect zorgen. Ook zijn de speciale cadeau verpakkingen van WoodWick te verkrijgen.

WoodWick Outlet.

In onze Outlet zijn de lekkerste geuren van WoodWick ook verkrijgbaar met een leuke korting. In de link SALE vindt je al deze lekkere producten.

WoodWick Geur van de Maand

Geurkaarsen van WoodWick met een leuke korting!

Omdat iedereen gek is op korting hebben we als Platinum WoodWick Dealer ook het programma “Fragrance of the Month” waardoor je elke maand 2 geselecteerde WoodWick geuren met 25% korting kunt bestellen. Deze korting geldt dan voor de Geurkaarsen en ook voor de Wat Melts van die geuren.

Maandelijks op de laatste dag van de maand maken we middels een nieuwsbrief de nieuwe maandgeuren bekend. Schrijf je op de homepage in voor onze nieuwsbrief dan houden we je tijdig op de hoogte!

GEURKAARSEN VAN WOODWICK

De naam geeft het al aan Wood Wick betekend houten lont. De houten lont brand schoon en geeft een speelse vlam, waardoor het lijkt op een klein haardvuurtje, daardoor geeft de lont ook een zacht knapperend geluid! Geurkaarsen zijn er in vele verschillende modellen: vanaf 8 t/m 130 branduren vindt je in de classic collection: Jar Candles in een fraai glas anderzijds zijn er de specials met een brede houten Lont waardoor deze een hele mooie vlam geeft.

WOODWICK HEARTHWICK

De HearthWick kenmerkt zich door de brede houten lont in een ovaal glas. Door de brede lont krijg je bovendien een brede vlam, waardoor die zich zacht knisperend zal laten zien. Tevens verspreidt de kaars dan de kenmerkende geuren van WoodWick® ! In de WoodWick Winkel van Geur & Zeepshop vindt je ze allemaal.

WAX MELTS VAN WOODWICK

Geurolie, Little Hotties, Scent Chips we kennen vele soorten huisparfums voor op de oliebrander. WoodWick® heeft deze producten in de collectie Wax Melts. Een complete WoodWick Winkel heeft natuurlijk een flink assortiment Wat Melts! Dit zijn kleine blokjes wax die je in delen kunt breken waardoor ze handig zijn te gebruiken op de oliebrander. Met de warmte van een waxinelichtje verwarm je de melts en geven ze een heerlijke geur af!

WOODWICK GEUREN IN ONZE WOODWICK WINKEL

Met bijna 800 verschillende WoodWick® producten heeft Geur & Zeepshop alles in huis! Daarnaast hebben we ook als enige in Nederland 150 unieke artikelen en geuren van WoodWick® leverbaar.  Die niet elders verkrijgbaar zijn, hierdoor zijn we uw meest complete WoodWickWinkel!

Favoriete Geuren.

Favoriete geuren momenteel zijn Apple Basket, Applewood, At the Beach, Baby Powder, Bakery Cupcake, Bergamot & Basil, Birchwood, Biscotti, Black Cherry, Campfire Marshmallow, Candy cane Cupcake, Cedar, Cinnamon Chai, Cinnamon Cheer, Citronella, Clean Rain, Coastal Sunset, Coconut, Cool Linen, Cranberry Cider, Crimson Berries, Currant, Denim, Dew Drops, Evening Bonfire, Evergreen, Fig, Fireside, Frasier Fir, Fresh Flowers, Ginger Flower, Gold Spun Sugar,daarnaast Green Tea & Lime, Hot Toddy, Honeysuckle, Jolly Gingerbread, Lavender Spa, Lemon Grass, Lilac, Linen, Mint Truffle, Mums, Oatmeal Cookie, Oudwood, Patchouli, Pear Cider, Pineapple, Pomegranate, Pure Comfort, Redwood, Rose, Sad & Driftwood, Sea Salt & Cotton, Sea Salt & Caramel, Soft Chambray, Sweet Lime Gelato, Timber, Tranquilitea, Tropical Oasis, Vanilla Bean, Warm Wool, White tea & Jasmine, Windowsill Herbs en Wood Smoke.

WoodWick kaarsen met korting bestel je voordelig en snel! Kijk snel in de shop!

 

2 reacties op “WoodWick kaarsen met korting!

  1. Birgit M zegt:

    Fijn dat jullie zo veel geurkaarsen hebben. Voor mij de ideale WoodWick Winkel! Is het al bekend wanneer de Pumpkin butter van WoodWick naar Nederland komt?

  2. Geur & Zeepshop zegt:

    Beste Birgit, deze is inmiddels leverbaar! Je kunt ze inmiddels in de webshop vinden. Het is een erg lekkere geur, wij zijn er fan van!

    Groeten Team Geur & Zeepshop

Reacties zijn gesloten.