Nieuw van BomB Cosmetics Nederland

Body Butters van BomB Cosmetics Nederland

Handgemaakt en het puurste uit de natuur!

Heeeerlijk is de najaarscollectie van het Engelse Bomb Cosmetics!

Al jaren hebben we de collectie van Bomb Cosmetics in huis, maar wat er nu komen gaat is wel heel verrassend! Met maar liefst 80 handgemaakte producten wordt de najaar – winter collectie aangevuld. Was het eerst alleen verwennerij voor bad & douche, nu weet men ook onze neus te plezieren in de auto.

Home & Car Fragrance is de laatste nieuwe vinding van Bomb Cosmetics. En ze zijn heerlijk: van die hangertjes voor in de auto die geuren, maar dan in de hippe vrolijke uitstraling en heerlijke geuren die we van Bomb gewend zijn. Ze gaan luisteren naar namen als: Verry Berry Home & Car Fragrance, Haiwaiian Flower Home & Car Fragrance, Floral Fantasy Home & Car Fragrance, Orange & Blossom Home & Car Fragrance en nog vele namen meer. Zo wordt het straks nog aangenaam om in de file te staan!!

Een nieuwe collectie betekent FEEST! Daarom heeft Bomb Cosmetics ook een aantal, bijna om op te eten Soap Pie’s uitgebracht: Raspberry Supreme, Lemon Merinque Delight & Berrylicious. Dat is toch onweerstaanbaar lekker?

Andere verrassend nieuwe artikelen zijn de: Bath Mallows, Bath Creamers & Blasters, Glitter Pot’s, Tinned Candle’s en natuurlijk niet te vergeten Hand soap’s, de heerlijk geurende en verzorgende handzeep.

Al deze heerlijke artikelen Bomb Cosmetics zijn eind augustus te vinden en leverbaar bij www.geurenzeepshop.nl

Hier vindt u ook de heerlijkste geuren van Greenleaf Gifts en Ashleigh & Burwood London.

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.