Nieuwe geuren voor in de Geurlamp van Ashleigh & Burwood

Geurlampolie van Ashleigh & Burwood

Engelse perfectie met een neus voor de beste geuren: dan praten we over Ashleigh & Burwood.

Al wel 100 heerlijke geuren hebben we van dit Engelse topmerk in huis, toch komen er deze maand weer enkele nieuwe bij.

Cassis Leaf, Ylang Ylang & Neroli, Antique Amber en Cedarwood & Black Pepper zijn de vier nieuwste telgen in de geurende Ashleigh familie en vormen een hele goede aanvulling. Stuk voor stuk heerlijke geuren met hun elk eigen aparte sfeer.

Jaarlijks maken de mensen van Ashleigh & Burwood een rondje door alle landen waar ze verkopen, en dat zijn er meer dan 60! Omdat men in Londen heel goed begrijpt dat elke neus anders is mochten we hen hier deze zomer bij Geurenzeepshop.nl ontvangen voor een goed gesprek. Omdat ook per land geurwensen totaal verschillend zijn wordt er gelukkig goed geluisterd naar uw en onze wensen, zodat men in het volgende seizoen de meest favoriete geuren kan uitbrengen.

Neem nou Frankrijk, daar hoef je niet met lavendel aan te komen, daar staat tenslotte het halve land al vol mee. Maar in Engeland gaan ze juist altijd voor rozengeur of juist wel lavendel. Met alle informatie van ons en vele andere mensen in meer dan 60 landen komen dan ook de meest verrassende geuren tot ontwikkeling! Heeft u een idee of mist u iets in de collectie, laat het ons dan weten, en wie weet komt uw geur het volgende seizoen in de collectie!

Zo vond men ook de cedar hout geuren erg lekker, maar men wilde het wel wat pittiger, en daar is ie dan: Cedarwood Black Pepper. Een zachte bosachtige houtgeur met het pittige en frisse van zwarte peper.

De Engelsen wilden graag iets romantisch met viooltjes en rozen, en het antwoord is: Cassis Leaf, De basis van deze geur wordt gevormd door zwarte bessen en getemperd met Engelse roos & viooltjes. Sandelhout & fruitige abrikozen maken deze geur helder en fris.

Alle geuren van Ashleigh & Burwood zijn jaarrond uit voorraad leverbaar bij www.geurenzeepshop.nl

Ashleigh & Burwood brengt ook nog nieuwe geuren voor de reeddiffusers, en een hele mooie serie nieuwe geurlampen zoals de Cascade of Colours collectie. Deze zijn allemaal te vinden in de webwinkel.

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.