Greenleaf Gifts Classic Linen geuren

CLASSIC LINNEN GEURZAKJES VAN GREENELAF GEURKAARSEN VAN GREENLEAF GEUROLIE BESTELLEN GREENLEAF WINKELS IN NEDERLAND

Classic linen, de absolute topper van Greenleaf Gifts!

Greenleaf Gifts zal nooit haar “Roots” uit het oog verliezen. Kwaliteit en passie staan hoog in vaandel bij dit geurende merk uit Spartanburg USA. Bob en Sylvia Caldwell zijn in 1975 begonnen met een klein team, wat inmiddels uitgegroeid is naar een bedrijf dat haar geuren verkoopt in maar liefst 90 landen!

De geurzakjes ofwel scented sachets staan aan de wieg van Greenleaf. De geurzakjes en met name de geur Classic linnen is er vanaf de eerste dag, en is nog steeds de absolute topper van Greenleaf.

Heerlijk fris en zacht laat Classic linnen zich omschrijven. De geur van fris gewassen linnen uit grootmoeders tijd. Puur, fris en zuiver, licht bloemig, ook een beetje de geur van een fris vrolijk voorjaar!

In de lijn Classic linnen zijn vele producten, het zou jammer zijn ze alleen als geurzakjes bij het linnen te leggen. Lekker zijn ook de Roomspray, of de kaarsen zoals de Candle Cube, of de signature / jarcandle met maar liefst 80 branduren.

Ook in de olien is deze geur goed vertegenwoordigd: Fragrance oil voor in een oliebrandertje of lampring. Diffuser oil voor in de geurlamp / fragrance diffuser. Een aanrader is de linnenspray van classic linen: Dit is een spray die je over linnen goed kunt sprayen maar bijvoorbeeld ook op kussens, meubilair of gordijnen. Fris in de auto kan het ook zijn, gebruik na het reinigen van je auto wat linenspray op de bekleding en hij lijkt nieuw uit de showroom te rollen!

Gek op Classic linnen? Probeer dan ook eens Seaspray, Pomegranate of Garden Breeze van Greenleaf.

Van Ashleigh & Burwood hebben we ook olie voor de geurlamp: Fresh Linen, een soortgelijke geur, met een Engelse knipoog. Ashleigh & Burwood heeft een hele reeks met heerlijk frisse geuren: Ocean Breeze,Green Tea, Fresh Linen, Green Bamboo, Baby Powder, White Tea, Wild Mint, Cassis Leaf en Ylang Ylang & Neroli. Natuurijk allemaal te vinden @ www.geurenzeepshop.nl

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.