Nieuwe geur! Tropical Voyage van Vellutier

Nieuwe geur! Tropical Voyage van Vellutier

Nieuwe geur! Tropical Voyage van Vellutier

Een Nieuwe geur! Nieuwe geur! Tropical Voyage van Vellutier neemt je mee op een intercontinentale, tropische reis terwijl je wordt meegesleept door de krachtige aroma ‘s van rijpe mango, exotische drakenfruit en sappige guave, omringd door tonen van verfrissende citroen en zoete sinaasappel, ondergedompeld in de heerlijke frisse geuren uit de prachtige stille oceaan.

Topnoten: Citroen, Sinaasappel, Tropisch
Middelste noten: Mango, Drakenvrucht, Bloemen, Guave
Basisnoten: Musk, Fruitig Zoet

Branduren

De Vellutier Geurkaars Large heeft maar liefst 100 branduren (515gr) dus staat garant voor veel heerlijke momenten. De vellutier Large kaars is voorzien van de unieke Dual Wick, ofwel twee lonten. Door de twee lonten poolt (smelt) de kaars  beter en geheel rondom waardoor de geurbeleving optimaal wordt.

Jewelers of fragrance van Vellutier

Vellutier Geurkaarsen zijn van de hoogste kwaliteit. Een speciaal recept op basis van fluweelachtige was voor een optimale geurbeleving. De kaarsen van Vellutier hebben een lont van Egyptisch katoen. Deze worden vervaardig met de allerhoogste kwaliteit van deze speciale katoen waardoor de kaars rustig brandt met een mooie en schone vlam.

Het unieke recept  van de Vellutier was komt uit het Verenigd Koninkrijk en is het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaringen op het gebied van geurkaarsen en home fragrance.

De was heeft een fluweel achtige structuur en daar is ook de naam Vellutier ontstaan. Vellutier is afkomstig van Velluto, wat in het Italiaans “Fluweel” betekend. De was is gemaakt uit koolzaad afkomstig van Europese gewassen waardoor het een romig effect geeft, deze er mooi uit ziet, natuurlijk ruikt en heel goed brandt.

Het glas waarin de kaars is gegoten heeft de voor Vellutier herkenbare schuine rand. Deze is van dik en perfect helder glas gemaakt waardoor deze een sterke en robuuste uitstraling heeft. Het heraldische Vellutier logo is gegraveerd in de houten deksel en zorgt voor een uniek geheel.

Op wereldreis met Vellutier

Vellutier heeft haar geuren zorgvuldig geselecteerd tot elegante composities die ons meenemen naar verre oorden met de unieke geur noten. De verschillende geuren van Vellutier brengen ons naar de mooiste uithoeken in de hele wereld. Vraag jij je af waar de geurkaarsen van Vellutier te koop zijn? Dan hoef je niet ver! Je besteld geurkaarsen van Vellutier makkelijk online bij Geur & Zeepshop.

Modellen geurkaarsen van Vellutier

Vellutier heeft verschillende modellen geurkaarsen en een fraaie wax melt in een handig kistje waardoor er altijd een goede keus te maken is.

Geurkaarsen zijn er in verschillende grootte’s: De small geurkaars heeft 30 branduren, de medium geurkaars met 60 branduren en de Large met maar liefst 100 branduren!

Tevens heeft elke geur van Vellutier ook een wax melt verpakt in een fraai houten kistje. Zo is het al snel een bijzonder verpakt geschenkje! In het houten kistje zit de wax melt die makkelijk in twee delen te gebruiken is. Elk deel staat garant voor een optimale geurbeleving waardoor er totaal voor minimaal 16 uur geur in het doosje zit.

Alle geuren en modellen van Vellutier Nederland vindt je hier in de Vellutier Geurkaarsen Winkel van Geur & Zeepshop.

© COPYRIGHT 2022 Geurenzeepshop by Fleuranthus