Nieuwe geur Yankee Candle Apple & Sweet Fig

Nieuwe geur Yankee Candle Apple & Sweet Fig

Nieuwe geur Yankee Candle Apple & Sweet Fig

De Nieuwe geur Yankee Candle Apple & Sweet Fig zou je bijna willen proeven! Het populairste fruit van het seizoen! Stroperige appel in een fraaie blend met perzik, suiker en een vleug vanille en vijg.

Deze geur is de nieuwste uit de Fall in Love with YC Collection. Dit is de najaarscollectie van Yankee Candle en bevat vier bijzonder lekkere geuren voor de juiste sfeer in je huis. Naast de Apple & Sweet Fig zijn er ook de geuren Autumn Nature Walk, Golden Autumn en Soft Wool en Amber.

Alle geuren vindt je hier in de #FALLinLOVEwithYC Collectie geurkaarsen van Yankee Candle.

Binnenkort!

De eerste week van september staat de levering van de Yankee Candle kerstgeuren al weer gepland! Je vindt dan in de nieuwe Snow Globe Wonderland collectie de volgende geuren: Snow Globe Wonderland, Peppermint Pinweels, Spun Sugar Flurries, Winter Nights Stars en de Snowflake Kisses. Al met al genoeg geuren om naar uit te kijken!

Ook zal er nog een speciale Halloween geurkaars komen! De Witches Brew zal een bijzonder mengsel zijn in een bijzondere geurkaars.

Geurkaarsen van Yankee Candle

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Yankee Candle Geurkaarsen en Waxmelts

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Geur & Zeepshop verkoopt van Yankee Candle onder andere de bekende Housewarmer® lijn van geurkaarsen, seizoensgebonden en speciale geurkaarsen, huis- en autoparfum producten, gifts en accessoires. Yankee Candle is de grootste geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle biedt in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan in de vorm van kaarsen en home fragrance geuren. En Yankee Candle blijft vernieuwen; zo introduceren zij elk seizoen (vier keer per jaar!) nieuwe geuren. De geurkaarsen van Yankee Candle zorgen voor de juiste geur voor je huis!

© Geur & Zeepshop by Fleuranthus 2022