Originele Kerstgeschenken

kerstgeschenken van WoodWick

Met de decembermaand al weer snel voor de deur, komt ook de tijd om relaties op gepaste wijze te bedanken voor hun vertrouwen het afgelopen jaar.

Geurenzeepshop.nl heeft hiervoor een groot aantal mooie producten, waarmee we voor u een fraai pakket op maat kunnen samenstellen! Als totaalleverancier voor de collecties van Greenleaf Gifts, Ashleigh & Burwood en Bomb Cosmetics, hebben we meer dan 2100 verschillende kwaliteitsproducten in huis betreft huisparfums, geuren en wellness producten voor douche en bad.

Afhankelijk van de ontvanger stellen we mooie pakketten samen. Zo hebben we fraaie pakketten met een geurlamp van Ashleigh & Burwood, compleet met geurolie (fragrance oil) en alle benodigdheden. Of juist heerlijke pakketten met roomspray’s linnenspray’s en nog meer lekkers van Greenleaf. Erg lekker zijn ook de kerstpakketten van Bomb Cosmetics, deze stellen we juist samen voor gebruik in bad, douche of juist allebei!

Natuurlijk kunnen we ook van alles combineren, dan wordt het pas een echt feest! Graag stellen we een persoonlijk pakket voor u samen. Mocht u vragen of wensen hebben dan horen we dit natuurlijk graag van u, [email protected]

Goed voor de dag komen met uw kerstpakketten 2012 ? Het team van Geurenzeepshop.nl staat voor u klaar!

© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.