De nieuwste geursensatie van Nederland

Wax Melts Little Hotties Nederland

De meest persoonlijke geursensatie van Nederland: Little Hotties van Bomb Cosmetics

Een compleet nieuwe geurbeleving, heerlijke geuren waarmee je lekker je eigen combinaties kunt maken. Elke verzameling Little Hotties staat voor een unieke geurbeleving.

Little Hotties zijn kleine waxmelts met een hoog geurgehalte. De Little Hotties zijn er in 42 verschillende geuren, en hebben elk hun eigen vorm en kleur. Ze zijn makkelijk te gebruiken: plaats 3 of 4 Hotties in een geurbrandertje, door de warmte van een waxinelichtje smelten de Hotties en vullen ze je huis met een heerlijk aroma!

Als 42 verschillende Little Hotties nog niet genoeg zijn dan kun je ook nog eens je eigen geur creëren! Combineer juist eens een frisse Hottie met een warme fruitgeur, dan word het wel heel erg spannend…

En wat te bedenken van Sweet Cherry Pie? Dit is eenvoudig te maken door de Little Hotties Cherry Kiss, Biscuit & White chocolate truffle met elkaar te smelten. Meer liefhebber van een Vanilla Latte? Dan combineer je Vanilla Honey Hotties met Morning Coffee!

De mogelijkheden zijn eindeloos……!

Geurenzeepshop.nl heeft vanaf de laatste week november de Little hotties in huis, zodra ze in Nederland leverbaar zijn. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan weet je als eerste wanneer je ontdekkingsreis met heerlijke Little Hotties geuren kan beginnen.

Little Hotties zijn er in de volgende geuren:

Apple, Black Currant, Cherry Kiss, Citrus Blizzard, Cranberry, Passion Fruit, Lemon, Strawberry, Grape Fruit, Sweet Naranji, Lime, Fleur Botanica, Floral, Flower Power, Magnolia Blossom, Parma Violet, Geranium, Mayan Plumeria, Floral, Orange Blossom, Raindrops On Roses, Lavender, Morning Coffee, Vanilla Honey, White Chocolate Truffle, Tropical Sands, Chocolate Orange, Pink Marshmallow, Fresh Fig, Raspberry and Licorice, Cinnamon, Blue Sundae, Pink Rhubarb and Raspberry, Gingerbread, Raspberry Ripple, Summer Lawn, Surf’s Up, Oceanic Wave, Mint, Delicate White Tea, Bergamot, Cotton Fresh & Buiscuit

© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.