Reed Diffusers van Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood geurolie Peony

De allerbeste oliën zijn verwerkt in de Fragrance reed diffusers uit de Escapology serie van Ashleigh & Burwood. Een geweldige aanvulling op het bestaande assortiment reed diffusers van Geur & Zeepshop.

Heerlijk wegdromen bij deze fantastische geuren. Zo lekker, ze brengen je in gedachten naar de mooiste plekken op aarde. De geuren zijn geïnspireerd door enkele van de meest fascinerende locaties ter wereld. Escapology van Ashleigh & Burwood Londen is een prachtige collectie van verfijnde geuren met natuurlijke ingrediënten.

Na het openen van de verpakking hoeft u alleen het dopje van de fles te halen en de reeds (stokjes) in de fles met olie te zetten en een aromatische en sensuele ontdekkingsreis kan beginnen!

Afhankelijk van de geur kunt u ook meer of juist minders stokjes in de olie zetten, het ligt er een beetje aan of u een sterke of juist wat mindere reuk hebt. Wij adviseren altijd eerst de helft van de stokjes te gebruiken, en naarmate u de geur sterker wilt hebben kunt u er nog een paar stokjes bij in doen.

Werelds lekkere geuren! Bij Geurenzeepshop.nl hadden we voordat de collectie uitkwam al een Escapology reed diffuser Seychelles: een geweldige geur met kokos en hibiscus. We waren al bijna aan het wegdromen richting die heerlijke Seychellen met heerlijke palmbomen bloeiende hibiscusen en een lekkere kokos cocktail! Tot dat we naar buiten keken….

De Escapology serie bevat de volgende geuren allemaal in hun uniek gedecoreerde geschenkverpakking:

Egyptian Cotton: De frisheid van katoen

Fields of provence: Heerlijke zuid franse geur met lavendel en eucalyptus

Madagascan vanilla: Warme geuren van vanille

Seychelles: Tropische geuren van kokos en bloeiende hibiscus

Koh samui: Rustgevende Ylang Ylang met orchideeën

Moroccan rose: Houtachtige geuren met Sandalwood en rode rozen

Kerala Spice: Verrassend lekkere amber met een pittige geur van zwarte peper

Seville orange: Zuid-Europese sinaasappels, warm en gezellig van geur

Havana: Hoe kan het ook anders, de fijne geur van lime en verse mint

Winter wonderland: De kerstgeur in deze lijn met warme kaneel en nootmuskaat

Op zoek naar de geuren van Ashleigh & Burwood? Alle geuren en producten ook de kerstserie is bij ons jaarrond verkrijgbaar!

© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.