Oudwood de nieuwste WoodWick geur

WoodWick Large Candle Oudwood

Oudwood de nieuwste WoodWick geur

Oudwood de nieuwste WoodWick geur. Maar niet alleen! Niet dit seizoen zijn ook de Fig, Denim, Cinnamon Cheer, Pumpkin Butter, Evergreen, Mums en nog meer!

De geur van Oudwood

Oudwood is verleidelijk! Amber en de aromatische geur van diverse houtsoorten vermengd met romige vanille en wierook waardoor dit een gezellige en mystieke geur maakt.

Wax Melts

Deze geur is er net als alle andere WoodWick geuren ook als Wax melts. Heerlijk voor gebruik in de oliebrander. Even een waxine lichtje eronder waardoor de oliebrander de wax verwarmt. Hierdoor zal de wax vloeibaar worden en gaat de wax heerlijk ruiken naar Oudwood!

Geurkaarsen

Van Oudwood zijn er 4 verschillende geurkaarsen. De mini, medi en large jar candles: geurkaarsen in een cilinderglas. Deze kaarsen hebben een zogenaamde pluswick waardoor ze een knapperend geluid geven tijdens het branden. Daarnaast is er de ovale Ellips HearthWick met een brede houten lont.

Nog meer stoere geuren van WoodWick? Kijk dan ook eens naar de reserve collection, Fig of de geur Sand & Driftwood.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.

 

 

 

 

 

Een reactie op “Oudwood de nieuwste WoodWick geur

  1. Roy zegt:

    Fijne geur heb ik gisteren bij jullie gehaald. De nieuwe woodwick geuren lijken me eigenlijk allemaal erg lekker. Deze is al aan geweest en knispert ook leuk.

Reacties zijn gesloten.