Smoked Vanilla & Cashmere nieuwe geur van Yankee Candle

Smoked Vanilla & Cashmere nieuwe geur van Yankee Candle

Smoked Vanilla & Cashmere nieuwe geur van Yankee Candle

Heerlijk! DeSmoked Vanilla & Cashmere nieuwe geur van Yankee Candle is een hele bijzondere! Met de geuren van warme vanille en gerookte amber en is dit een geur die je zou willen proeven.

Rijke vanille nog verleidelijker gemaakt met rokerige noten en omhuld met zachte kasjmier en warme amber.

Topnoot Ruwe suiker, Zwarte bes, Gekarameliseerde marshmallow
Middennoot Gerookte kaneel, Houtskool, Vanille as, Kruidnagel knop, Kasjmier
Basisnoot Gesmolten amber, Romige muskus, Rode ceder, Guaiac hout
Geur Sweet & Spicy

Welke Yankee Candle geur is lekker?

Vraag jij je af welke Yankee Candle geur is lekker? Dat zijn er heel veel! Het ligt er natuurlijk aan in welke mood je bent maar er zijn altijd Yankee Candle geuren die daar bij passen! De geur adviseurs van Yankee Candle geven je graag een passend advies bij de gehele collectie Yankee Candle die Geur & Zeepshop op voorraad heeft. Heb je de zomer in de bol? Kijk dan eens naar de nieuwste geuren van Yankee Candle: De Art in the Park collection met de geur Art in the Park of de Watercolours Skies. Wil je meer de warmte en gezelligheid dan zijn de geuren met vanille wat voor jou! Wat te denken van de Smoked Vanilla en Cashmere? Of de Yankee Candle Banoffee Waffle, Vanilla Cupcake of de Vanilla Bean Espresso?

Signature Collection van Yankee Candle

Deze geur is onderdeel van de Signature Collectie van Yankee Candle. Deze bevat naast de nieuwe modellen, signature, tumbler en 5 wick geurkaarsen veel nieuwe geuren van Yankee Candle. Kijk snel hier voor alle geurkaarsen in de Yankee Candle Winkel van Geur & Zeepshop. Vraag jij je ook af Welke geur van Yankee Candle is lekker? Kijk snel want je vindt ze bij Geur & Zeepshop, de complete Yankee Candle Winkel.

Premium Grade Paraffine

Elke Yankee Candle geurkaars is gemaakt van premium grade paraffine van de beste kwaliteit met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Bij elke specifieke geur het wordt het juiste lont type geselecteerd om de beste brandkwaliteit te garanderen.

Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Tips

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren. Vraag je je af: Waar is Yankee Candle te koop? Alle geuren van Yankee Candle vindt je bij Geur & Zeepshop, deze zijn uit voorraad leverbaar.